attic

Reformer

Attic er først i Drammen med “reformer” timer. I disse timene utføres pilatesøvelsene på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning, slik at øvelsene utføres korrekt, og man oppnår maksimalt utbytte.

Apparatet vi bruker heter Reformer. Dette er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges opp og ned på skinner, ved hjelp av din egen vekt. For økt motstand brukes forskjellige stillinger på stenger, tau og fjærer, som instruktøren legger til rette for hver enkelt utøver. Det som gjør dette apparatet så eksepsjonelt, er kombinasjonen av styrketrening og fleksibilitet, samtidig som det er en behagelig treningsform. Våre gruppetimer på apparat består av apparater for kun 6 personer. 

Alle som er nye på Reformer-apparatene, må ha en introduksjon (privattime) i forkant av oppstart.

Reformer åpent:
Dette er et åpent nivå, men utøver må som et minimum ha introduksjon med privattime.

Reformer nybegynner/medium:

Dette er for de som er helt nye eller har gjort introduksjonsklasser/kurs.

Reformer medium:
Dette er klasser for de som har gjennomført introduksjon med privattimer hos oss, et nybegynner kurs  eller har erfaring med denne typen trening fra tidligere. Det er også mulig å delta på flere av Reformer klassene parallelt, dersom man ønsker å øke treningsmengden.

Reformer medium/øvet: 
Dette er en litt øvet klasse,  for de som har gått medium og ønsker større utfordringer. Det er nødvendig med en generell forståelse av grunnteknikken i Pilates, og håndtering av apparatet.

Reformer øvet: 
Dette er en øvet klasse for de som har trent reformer over en lengre periode, har god forståelse av teknikken med både matte og apparat, og er klare for dette nivået. Avansement til dette nivået gjøres i samråd med instruktør.

Vi tar kontinuerlig inn nye elever på Reformer gruppene. 

 

OBS!
Reformer inngår ikke i ordinær yoga-maksprisordning. 

GRATIS INTRODUKSJONSKURS I UKE 33. 
TA KONTAKT MED OSS FOR PÅMELDING.