attic

KOMPANIENE VÅRE

DSC 5118 768x513

Attic har en utpreget kompanidrift ved skolen. Attic har 7 kompanier i både moderne og Hip Hop; MiniAttic, Juniorkompaniet, Ungdomskompaniet, Hovedkompaniet, Seniorkompaniet, Jr.Illmattic og Illmattic. 

HISTORIKK: 
Det første kompaniet ble stiftet i 1988. Etter dette har kompaniene alltid vært å se i Attic’s årlige elevforestillinger og egne kompaniforestillinger. Danserne har ofte oppdrag i musikaler, revyer, konserter, moteshow og lignende arrangementer. Mange av danserne har vært tilsluttet Attic i en årrekke. Kompaniene er bygget opp på både klassiske og moderne grunnprinsipper, og danserne har gjennom sitt talent og sin danseglede vært i stadig utvikling. Det kreves mye trening og entusiasme for å kunne bli så gode som våre kompanidansere!
Responsen fra kritikere og publikum har vært overveldende, og vi er svært stolt over at Attic Dancers er omtalt som landets beste amatørdansere! Flere av våre kompanidanserne går videre til profesjonelt arbeid i inn- og utland.

ILLMATTIC OG JR.ILLMATTIC
IllMAttic  og Jr. IllMattic er Attics egne Hip Hop Crew hvor dansere plukkes ut etter auditions. Crewene jobber med forskjellige stilarter innen hip hop i tillegg til koreograferte danser. Her får dyktige Hip Hop dansere i alle aldre utfordringer å strekke seg etter.

AUDITION:
Auditions til alle kompaniene utlyses på forhånd, og skjer ved behov. Har du spørsmål om dette, send mail til attic@drammen.kommune.no 

VÅRE  KOMPANIER I CONTEMPORARY OG MODERNE

DSC 4805
HOVEDKOMPANIET v/ Bendik Sundby
DSC 4832
UNGDOMSKOMPANIET v/Bendik Sundby
DSC 4936
JUNIORKOMPANIET v/ Bendik Sundby
DSC 5002
MINIATTIC v/ Lotte Smedberg Myhre
DSC 5057
SENIORKOMPANIET v/ Bendik Sundby

VÅRE  KOMPANIER I HIP HOP

Illmattic 1 1024x768
ILLMATTIC v/Nancy Børstad
2019 05 27 18.17.51
JR.ILLMATTIC v/Nancy Børstad