attic

Priser

SEMESTER HØST 2024/VÅR 2025: 19. august – 30. mai (Prisene gjelder for ett kurs pr. uke, for EN halvdel av semesteret som er i to deler: høst og vår.)

HUSK! Avmelding etter første del av semesteret må skje innen 15. november!

Dans 8 år og oppover kr. 2.705,- 
Dans 3-8 år kr. 2.450,-
Privattime (60 min.)  kr. 806,-
Inntektsgradert betaling (inntekt 6G eller mindre i husstanden totalt) – Søknad innen 1. september/1. februar

ANTALLSRABATT
  • Påmeldt 3 kurs gir 10% rabatt på alle tre kurs
  • Påmeldt 4 kurs gir 20% rabatt på alle fire kurs
  • Påmeldt 5 kurs tilsvarer brutto pris for fire kurs (makspris uansett hvor mange kurs man er påmeldt fra 5 kurs og oppover)
SØSKENRABATT
  • 30% for barn nr. 2 (Eldste barn er nr. 1 osv.)
  • 50% for barn nr. 3, 4, 5 osv. 

Søskenmoderasjon regnes ut automatisk hvis registrert betaler er den samme på søsken. Ordningen gjelder både for Attic og Kulturskolen. Den foresatte er da selv ansvarlig for å informere Attic om søsken som går på Kulturskolen. Rabatten bortfaller dersom informasjon ikke er gitt innen utsending av faktura

BETALING

Du vil motta faktura direkte i nettbank eller via digipost.
Drammen Kommune fakturer med fjorten dagers forfall. 

IKKE MOTTATT FAKTURA?

Faktura sendes ut i løpet av september for høstesemesteret og februar for vårsemesteret. Har du ikke mottatt faktura i løpet av oktober eller mars, vennligst ta kontakt med oss

EKSTRA KOSTNADER

Det kan forekomme noen økonomiske tillegg i form av korrekt utstyr. Dette kan innebære ballett-drakt, ballettskjørt, diverse dansesko m.m.
Det kan også påløpe noen ekstra kostnader i forbindelse med forestillinger. Dette i form av diverse grunnkostyme som drakt, sko, t-skjorte  ol. (Det er frivillig å delta i forestillinger.)