attic

Priser

Prisr 2023 1
ANTALLSRABATT
  • Påmeldt 3 kurs gir 10% rabatt på alle tre kurs
  • Påmeldt 4 kurs gir 20% rabatt på alle fire kurs
  • Påmeldt 5 kurs tilsvarer brutto pris for fire kurs (makspris uansett hvor mange kurs man er påmeldt fra 5 kurs og oppover)
SØSKENRABATT
  • 30% for barn nr. 2 (Eldste barn er nr. 1 osv.)
  • 50% for barn nr. 3, 4, 5 osv. 

Søskenmoderasjon regnes ut automatisk hvis registrert betaler er den samme på søsken. Ordningen gjelder både for Attic og Kulturskolen. Den foresatte er da selv ansvarlig for å informere Attic om søsken som går på Kulturskolen. Rabatten bortfaller dersom informasjon ikke er gitt innen utsending av faktura.
For de som IKKE omfattes av friplass eller inntektsgradert betaling, er det antallsrabatt for påmelding på flere kurs. Husk makspris ved påmeldt fire eller flere kurs. (Fanges opp automatisk ved påmelding.)

BETALING

Du vil motta faktura direkte i nettbank eller via digipost.
Drammen Kommune fakturer med fjorten dagers forfall. 

IKKE MOTTATT FAKTURA?

Faktura sendes ut i løpet av september for høstesemesteret. Har du ikke mottatt faktura i løpet av oktober, vennligst ta kontakt med oss

EKSTRA KOSTNADER

Det kan forekomme noen økonomiske tillegg i form av korrekt utstyr. Dette kan innebære ballett-drakt, ballettskjørt, diverse dansesko m.m.
Det kan komme noen ekstra kostnader i forbindelse med forestillinger. Dette i form av diverse grunnklær som underdrakt, sko, t-skjorte  ol.