Administrasjonen
Kontoret er betjent fra kl. 0800 – 1600, mandag tom. torsdag. Fredag er vi stengt. Mail besvares fortløpende gjennom hele uken, også fredag. Hvis det er vanskelig å komme gjennom til oss på telefonnummer 41522180, send oss mail til: attic@attic.no. Mailer besvares raskt på hverdagene, men forsinkelser kan oppleves i helgene.

30465_105698122815746_3573344_n

DAGLIG LEDER:
Wenche Brun (wenche@attic.no)

Wenche er tilgjengelig på kontoret to fulle dager pr. uke, tirsdager og torsdager. I tillegg til å undervise kompaniene, flamenco og moderne videregående nivå, er Wenche fungerende daglig leder med hovedansvar for det faglige innholdet på Attic. Dette gjelder  timeplaner, sammensetting av klasser og nivåer, ansettelse og utvikling av pedagoger, forestillinger og prosjekter. Hun er koreograf, regissør, mentor, rådgiver og husets øverste sjef.

Runi2

ADMINISTRATIV LEDER/ØKONOMI OG HMS:
Runi Tømmeraas (runi@attic.no)

Runi er tilgjengelig på kontoret hele uken mandag tom. torsdag. Hun har ansvaret for økonomi og HMS i Attic AS, og  har også driften av Café Attic.

YOGA- OG PILATESAVDELINGEN:
Silje C. Brun (silje@brun.no)

Silje underviser i pilates, forskjellige yogastiler og reformer, samt Yogamassasje. Hun har  ansvaret for driften av Attic Shop, workshoper, kundeservice og veiledning på mail i Yoga og Pilatesavdelingen. Silje har også personalansvaret i  denne avdelingen.