attic

OM ATTIC

Attic ble etablert av Wenche Brun i 1987.
I 2022 ble Attic en del av Drammen kommune.

I august 2011 flyttet vi inn i våre nye, skreddersydde lokaler på Sundland, og har dermed uendelige muligheter å ta av. Timeplan og kurstilbud har vokst i takt med etterspørsel og tilgang på gode instruktører og pedagoger. Vi tilbyr danseundervisning fra nybegynnere til avansert nivå for alle aldre innen de fleste dansestiler.

Vi har over hundre kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form med yoga og pilates.
Vi har en stor stab av profesjonelle pedagoger og instruktører tilknyttet Attic. 

Stor entusiasme og glede over å utvikle barnas ferdigheter, uttrykksmuligheter og selvtillit er sammen med skapertrang den største drivkraften bak arbeidet. Det myldrer av barn og voksne hver dag fra tidlig ettermiddag og langt utover kvelden.
Vi har gode parkeringsmuligheter her på Sundland, og en flott og sentral beliggenhet ved siden av en frodig, grønn park.
Vi har et flott resepsjonsområde med minicafé og plasser hvor du kan sitte og slappe av, eller gjøre lekser dersom du ønsker det.

Et sted for inspirasjon, glede og felleskap