attic

MARIANNE FEYDT

Marianne Feydt

MARIANNE FEYDT

INSTRUKTØR I YOGA

Marianne Feydt driver Medisinsk Yoga Drammen. Hun holder blant annet grupper i MediYoga, EMYoga (Energy Medicine Yoga), har Yogaterapi, Gongbad, samtaleterapi, TFT terapi, TRE behandlinger m.m..

Hun er utdannet yogalærer, og terapeut ved MediYoga International.
og er EMYoga lærer (Energy Medicine Yoga), Vinyasa yogalærer og Barne og ungdoms yogalærer.

Marianne er også en del av det internasjonale MediYoga-teamet hvor hun utvikler fordypningskurs for blant annet andre yogalærere.

Hun videreutdanner MediYoga traume og er MediYoga Stress og utbrenthet mentor, og MediYoga Kidz, MediYoga i varmtvann og MediYoga søvn. De to sistnevnte har hun selv vært med på å utvikle.
Hun utvikle også MediYoga Unge og psykisk helse.

Marianne er TFT- terapeut (Tankefelt terapi) og TRE Provider (Tension & Trauma Releasing Exercises), og er utdannet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo.

 I tillegg har jeg utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. Jeg har bakgrunn som støttekontakt og hudterapeut og har nærmere 30-års erfaring innen helse og arbeid med mennesker.

Marianne underviser MediYoga på onsdager og holder kurset» Ny dag og nye muligheter» i egen regi hos oss på mandager kl 10-13.

For mer info om det kurset kontakt Marianne på tlf: 95735752 eller mail: Marianne Feydt marianne@medisinskyogadrammen.no