SommerCamp

SommerCamp i uke 33: 10/8–14/8

For ALLE som har lyst til å danse –fra 7 år og oppover!

Fem forskjellige nivåer/grupper:
Kurs nr. 0001S 7 – 9 år åpent nivå
Kurs nr. 0002S 10 – 12 år åpent nivå
Kurs nr. 0003S 10 – 12 år øvet nivå
Kurs nr. 0004S 13 år+ åpent nivå
Kurs nr. 0005S 14 år+ øvet nivå

Pedagoger:
Henni Andersen: Klassisk Ballett
Bendik Sundby: Lyrisk Jazz
Ola Samuelsen: Hip Hop
Hedda Svorstøl: Hip Hop Commercial
Lotte S. Myhre: Moderne og Yoga
Jeffrey Zhang: Jazz og Contemporary

Praktisk informasjon: For dere som vil, ta med frokostniste og start dagen med frokost sammen med en pedagog kl. 0800! Husk også å ta med mat og drikke for en dag! Vi har lang matpause midt på dagen. Frukt i “Fruktpausen” får dere av oss. Café Attic vil være åpen og det er mulig å kjøpe drikke, pizza, toast, yoghurt og is fra kl. 0930 til kl. 1700. Første klasse på morgenen begynner kl. 0900, så det er viktig at man er ute i god tid og klar til å begynne. Lokalene er åpne fra kl. 0800. Pris pr. elev for hele uken er kr. 2.000,-. (Søskenrabatt 10%)

LINK TIL PÅMELDINGSSIDEN

KURSBESKRIVELSER WORKSHOPKLASSER 14 ÅR+

Jeffreay Zhang: I Jeffrey sine kurs/workshop fokuserer han på kroppsbeherskelse, teknikk, musikalitet og uttrykk. Han liker å blande teknikker fra moderne dans (bruk av spiral, release, tyngdekraft og momentum) og jazz  (artikulasjon i føtter, linjer, turns og hopp). Det blir oppvarming i starten av timen, tekniske øvelser og kombinasjoner/koreografier i slutten av timen. Jeffrey sørger for spennende musikk, gøye koreografier og masse danseglede!

Hedda Svorstøl: I Hedda sine klasser jobber vi med kommersiell koreografi med hip hop som teknikkbase. Det vil være fokus på kvalitet i bevegelser og evnen til å formidle, og å danse i samspill med musikken!

Bendik Sundby: I Contemporary Jazz er det mye fokus på flyt og teknikk satt sammen i et modernistisk jazz-uttrykk. Det vil også være et stort fokus på bruk av teknikk i koreografi, gjennom disse klassene. Lyrisk Jazz har et mykere uttrykk der flyt og kontakt til musikk står i fokus. I denne stilen bruker man generelt sett tekst i musikken som en del av det kunstneriske uttrykket. Workshop 14+: Her jobber vi med kontakten til gulvet. Hvordan bevege seg rundt, på og med gulvet. Vi jobber med alt fra forskjellige rullestiler og til andre typer triks gjort på gulvet. Denne klassen/workshopen vil ha et mer modernistisk uttrykk.

Henrietta Andersen: Klassisk Ballett er en elegant dansestil med fokus på vakre linjer. Man får bedre holdningen, fleksibilitet, koordinasjon og musikalitet. Klassisk teknikk er også et godt grunnlag for andre dansestiler. Répertoire: Vi lærer et utsnitt fra en klassisk produksjon, i tillegg til å lære om forskjellige aspekter i arbeidet med å sette sammen en klassisk ballettproduksjon.

Lotte S. Myhre:  I moderneklassen jobber vi for å finne og oppdage bevegelse i hele kroppen. Hvor en bevegelse starter, hvor den ender og hvilke muligheter en bevegelse gir på vei inn i nye bevegelser enten man lærer satte bevegelsesfraser eller man arbeider med improvisasjon. Disse klassene vil for det meste by på ferdig materiale som elevene skal lære seg.  Samtidsdans og metoder for å skape dans: Her skal vi jobbe med ulike teknikker for hvordan man først kan lage bevegelsesmateriale,  deretter sette sammen materiale fra ulike oppgaveresultater for så å gi materialet et personlig preg.