attic

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

Sigurd Kirkerud Rosness

DSC 1914

Sigurd startet å danse på Attic allerede som 5-åring i Barnedans, og fortsatte videre med både hip hop, jazz, moderne og klassisk. Han var med i kompaniene; Mini Attic, Illmattic, Ungdomskompaniet og Kompaniet. Samtidig som han danset i Kompaniet gikk han på Fagerborg videregående skole i dans. Sigurd har også undervist på Attic med stor suksess. Han kommer nå tilbake fra Italia der han har danset profesjonelt i et kompani, og skal undervise på Attic igjen.

Etter å ha gått på Fagerborg, kom Sigurd inn på den prestisjefylte kunsthøyskolen KHIO, på jazzlinjen. Han dro videre til Spania og var med i et Contemporary dance Company i Madrid. Ferden gikk videre til Baltic Dance Theatre i Gdansk, og han har nå danset i Imperfect dancers Company i Pisa.

Ellers har han deltatt på Teachers & Workshop på KHIO, BA i jazzdance, EDGE performing arts Center Summer intensive, International Summer School i Los Angeles, in Jazzdance og Northern Ballet School International Summer School, Manchester. Han gleder seg til å dele sine erfaringer med våre elever i Contemporary og Jazz Contemporary, og han vil også holde workshoper.

Vi starter denne høsten opp med en ny klasse for gutter som Sigurd skal undervise. Han startet selv med Hip Hop og ønsker å guide flere gutter inn i flere sjangere. Dette blir en spennende klasse for gutter mellom 10-13 år.