attic

Lotte Smedberg Myhre

Lotte Myhre

Lotte har tidligere vært elev på Attic og gjennomførte sin videregående utdannelse på danselinjen ved St Halvard i Lier. Fra 2008-2011 har hun tatt Bachelor i Dans og Pedagogikk ved Norges Dansehøgskole med moderne/samtids dans som hovedfag. Hun dro rett etter skolen til Amsterdam et halvt år for å fordype seg i det moderne danseutrykket. 

Lotte har erfaring som danser i en egenprodusert forestilling «lille speil på veggen der», Danser under Coda festivalen i «Viltskuddet» koreografert av Sølvi Edvardsen, På TV Norge i underholdningsbidraget til lanserings fest og produksjon under Norske Talenter, Oslo Fashion Awards, Kulturnatt i regi av Den norske Dansehøyskole, Musikk video «The Captain and me,Royalty» og «Kompani 69» og forestillinger av Danse Høgskolen under sin utdannelse der. Gjennom skolen har hun vært ute i praktisk som pedagog ved Kristine Glennes ballettskole i Sandvika i moderne og klassisk. Hun har også jobbet som pedagog ved Kirkenær Ballettskole i Oslo, Danseløven AS i Holmestrand, Studio 90 i Svelvik. Hun har hatt et vikariat ved Unnis Jazzballett skole i Kristiansand. Hun har kunnskap i Vinyasa Yoga, Core flow og Yin Yoga fra Norge og Amsterdam. Hun skal undervise i både moderne, jazz, barnedans og barneballett. Lotte underviser også YoPiDa, barne yoga og yoga for tenåringer/teen.

Lotte trives veldig godt i pedagogrollen og dyrker gleden av bevegelsen i både seg selv og elevene hver gang de møtes. Hun er en meget sterk og dyktig danser og yoga utøver.

Våren 2015 har Lotte deltatt på Mysore intensive uke med John Scott, samt Ashtanga workshop med Laruga. August 2015 startet hun også på Ashtanga fordypning/ instruktør utdannelse med Alexander Medin ved Puro i Oslo