attic

JAZZ / COMMERCIAL JAZZ

Jazz Contemporary 4
DSC 1392

Jazz; er en veldig populær og allsidig danseform med god teknikk trening. Her danses det etter de nyeste hitlåtene, fra lyriske ballader, til musikaler, til det mer funky.

Vi har klasser for alle aldere i nivåer fra nybegynnere til avansert nivå. 

 

Commercial jazz; I denne klassen trenes det med tradisjonell jazz teknikk.  Klassen inneholder både jazzoppvarming, teknikk med føtter og piruetter, pluss spenst. Jazzkoreografi kombineres med det mer kommersielle uttrykket du ser i musikkvideoer etc.

Vi kan love kul musikk, masse energi og spennende dansekombinasjoner. Det kreves at du kan grunnleggende jazzteknikk. Klassen er fin å kombinere med stiler innen både Jazz, Moderne og Hip Hop. 

 

Jazz voksen; Dette kurset er ment for deg som ønsker danseteknikk og koreografi som treningsform. Kurset er for deg som er i alder fra 18 år og oppover. Klassen bygges opp av oppvarming med elementer både innen jazz og contemporary. Det blir teknikkøvelser for føtter, styrke, senter og spenst, samt god uttøyning. I tillegg vil vi jobbe med varierte koreografier 

Timen fordrer at du er trent i jazz teknikk, og kan følge koreografi på et middels avansert nivå. Kurset er en fin mulighet for deg som f.eks. har vært bort fra dansen, og ønsker å komme tilbake i danseform.