attic

YOGA, PILATES OG REFORMER

YOGA

Det er mange grunner til å praktisere yoga. Fysisk, dynamisk yoga er en god treningsform som utvikler
kroppens fleksibilitet, styrke, utholdenhet og balanse. I tillegg til de fysiske øvelsene, er det fokus på pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Mykere yoga virker beroligende og terapeutisk fordi fokuset flyttes innover i en selv. Ved å kombinere god pusteteknikk med fysiske øvelser løser man opp spenninger og ubalanser. Yoga er ingen prestasjonsidrett – det er deg, pusten din og matta di!

Vi tilbyr kurs i flere retninger innen yoga; Ashtanga, Vinyasa og Yin-yoga

PILATES

Dette er en treningsform som gjennomføres med øvelser ved bruk av egen kroppsvekt. Fokuset er konsentrert om kjernemuskulaturen i mage og rygg. Øvelsene utføres nøye, rolig og stabilt. Pilates passer for alle uansett alder, fysisk status og treningsbakgrunn.

PILATES - REFORMER

Attic er først i Drammen med reformerklasser. I disse timene utføres treningen på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning slik at øvelsene utføres korrekt og man oppnår maksimalt utbytte. Reformer er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges horisontalt på skinner ved hjelp av egen vekt. For økt motstand brukes varierende stillinger på stenger, tau og fjærer, som instruktøren legger tilrette for hver enkelt elev. Gruppetime på apparater er for maks 7 personer. Dette er en unik treningsform også som rehabilitering, en-til-en undervisning og små grupper.

Instruktører