YOGA
Det er mange grunner til å praktisere yoga. Fysisk, dynamisk yoga er en god treningsform som utvikler kroppens fleksibilitet, styrke, utholdenhet og balanse. I tillegg til de fysiske øvelsene, er det fokus på pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Mykere yoga virker beroligende og terapeutisk fordi fokuset flyttes innover i en selv. Ved å kombinere god pusteteknikk med fysiske øvelser løser man opp spenninger og ubalanser. Yoga er ingen prestasjonsidrett – det er deg, pusten din og matta di!

PILATES
Dette er en treningsform som gjennomføres med øvelser ved bruk av egen kroppsvekt. Fokuset er konsentrert om kjernemuskulaturen i mage og rygg. Øvelsene utføres nøye, rolig og stabilt. Pilates passer for alle uansett alder, fysisk status og treningsbakgrunn.

PILATES REFORMER
Attic er først i Drammen med reformerklasser. I disse timene utføres treningen på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning slik at øvelsene utføres korrekt og man oppnår maksimalt utbytte. Reformer er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges horisontalt på skinner ved hjelp av egen vekt. For økt motstand brukes varierende stillinger på stenger, tau og fjærer, som intruktøren legger tilrette for hver enkelt elev. Gruppetime på apparater er for maks 7 personer. Dette er en unik treningsform også som rehabilitering, en-til-en undervisning og små grupper.

Yoga & Pilates