Yoga for menn

Yoga for menn er en time tilpasset for gutta, både for kroppen og hodet.
Timen er for den vanlige mannen på treningssenteret, med øvelser knyttet opp mot funksjonelle aktiviteter i hverdagen, som f.eks gir bedre bevegelighet i vektløfting, løping, sykling og livet generelt.
Noen tror at yoga gjør menn mindre mannlige, men det kunne ikke vært mer fjernt fra sannheten. Yoga trenger ikke å være mykt og feminint, det kan like gjerne være både tungt, slitsomt, få deg til å svette og utfordre deg på måter du ikke har opplevd før.
Har du en støl og stiv kropp har du bra utgangspunkt for å oppleve rask bedring av din tilstand.
Ved å praktisere yoga vil du kunne bli både sterkere, mer fleksibel og mer fokusert. Har du mye stress i hverdagen kan også yoga hjelpe deg å bli kvitt et kaotisk tankesett og redusere stress.

Timen undervises av Lotte S.Myhre. Lotte S.Myhre har praktisert yoga siden 2008 og fullførte i 2016 en lærerutdannelse i Asthanga Yoga hos Alexander Medin i Oslo.
I tillegg til å undervise Yoga hos oss, underviser hun yoga for de innsatte i Hof fengsel i regi av Gangsteryoga. Hun er også på behandlingsenheten til Blå Kors i Drammen gjennom Back in the ring, hvor yoga blir brukt som et verktøy for å få de som har det vanskelig tilbake til et meningsfylt liv igjen.

Yoga for menn onsdager kl 10.00-20-15 me Lotte S. Myhre