attic

YIN YOGA

Var 2021 Yin Yoga2 1030x902 1 1024x897
Var 2021 Yin Yoga 1030x1004 2 1024x998

Yin Yoga er en yogapraksis som handler om å roe ned tempoet helt, og åpne vår fysiske kropp på en fullstendig avslappet måte. Dette er en myk og varsom klasse med fullt fokus på å roe ned nervesystemet, som igjen roer ned stressnivået i kropp og sinn. Gjennom pust, passive yin-posisjoner og et mer meditativt fokus, når vi de dypere lag i oss selv.


Yin Yoga-posisjonene er passive, og holdes over flere minutter. Ved bruk av yogautsyr  sørger vi for at kroppen slapper av i posisjonene. Dette vil hjelpe muskler, bindevev og ligamenter til å slappe helt av. Når kroppen vår slapper av, kan dyp avspenning skje i kropp, følelser og sinn, og vi kan gjenopprette balansen i oss selv.

Klinisk forskning på Yin  Yoga viser at det kan ha en positiv effekt på å roe ned stressnivået og nivået av stresshormoner i kroppen, og ved hjelp av dette ha en positiv effekt på stress, angst, depresjon og smerter.

Dette er yogapraksisen for deg som vil gi deg selv litt ekstra pleie, omsorg og ro. Klassen passer for alle kropper og alle nivåer og er fin å kombinere med andre dynamiske timer.