WORKSHOPER 2021

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 16. OKTOBER: Chakra Yoga workshop med eteriske oljer og krystaller

Velkommen til en Yoga workshop hvor vi beveger oss gjennom kroppens chakrapunkter med en myk Yogaflyt og tilpassede Yin Yoga-posisjoner.
Det blir tilført eteriske oljer og steiner/krystaller til hvert chakra for å forsterke opplevelsen.
Varmt velkommen!

Dato: Lørdag 16. oktober.
Tid:  Kl. 1000 – 1200.
Sted: Attic Sundland.
Pris: Kr. 350,-
Instruktører: Gina Janzen og Silje Brun

Påmelding: LINK

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 16. OKTOBER: Hvordan redusere stress og skape tilstedeværelse og ro med pust og eteriske oljer?

Velkommen til en workshop hvor du blir invitert inn i en verden med eteriske oljer, pusteteknikker og avspenning.
Her vil du lære om eteriske oljer og hvordan å bruke dem i hverdagen for å skape mer ro og tilstedeværelse. Vi jobber med bevissthet rundt pust og enkle pusteteknikker, som du kan bruke i hverdagen for å redusere stress og uro. Det blir en ledet meditasjon med avspenning til slutt.

Silje Brun deler av sin erfaring som bruker av eteriske oljer gjennom mange år både privat og som yogalærer og massasjeterapeut.

Alle vil også få med seg en eteriske olje inkludert i prisen.

Dato: Lørdag 16. oktober
Tid: Kl. 1230 – 1400
Sted: Attic Sundland
Pris: Kr. 250,-
Påmelding: LINK

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 13. NOVEMBER Ashtanga Yoga  Workshop med Vibeke Klemetsen

Endelig er Vibeke tilbake en hel formiddag i november, og vil ta oss med  dypere inn i Ashtanga Yoga sin verden!

Timeplan:

Kl. 0900 – 1100 Ledet klasse – vi går gjennom primary series opp til navasana, stor fokus på de avsluttende stillingene, og avslutter med en lang og deilig savasana.
Kl. 1100 – 1200 Lunsj/pause
Kl. 1200 – 1330 Workshop – Ashtanga Yoga sitt hjerte: Pust, stilling, fokus og bandha.
Disse verktøyene danner basen i Ashtanga Yoga, og her vil vi utforske de ulike elementene gjennom øvelser og prat.
Kl. 1330 – 1400 Yogaprat: Yoga i hverdagen, yoga i livet.

Vi avslutter dagen med en prat. Her kan dere stille spørsmål – og vi oppfordrer til gjerne å tenke på en ting, et tema du vil prate om.

Bio:
Vibeke Klemetsen gikk på sitt første yogakurs i Stavanger i 1997 og har siden den gang hatt yoga i livet i en eller annen form. Hennes første møte med Ashtanga Yoga var i 2003. Umiddelbart ble hun inspirert av denne praksisen som gjennom år med daglig praksis har hatt stor innflytelse på livet hennes. Hun har undervist siden 2005. Hun tok sin første Teacher Training i Iyengar Yoga med Elizabeth Connoly i 2005 og hun har diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Alexander Medins Teacher Training program 2008-2009.
Vibeke er en dedikert student og lærer av Ashtanga Yoga og den tradisjonelle metoden slik den undervises i Mysore, India. Hun har hatt totalt 14 opphold i India, 5 lengre perioder der hun har praktisert og fordypet seg i praksisen min sin lærer Sharath Jois. Hun ble autorisert level 1 i 2019.
Vibeke er utdannet journalist og har jobbet mange år i TV- og mediebransjen. Hun er en av gründerne bak treningsmerket Run & Relax.
Vibeke har gitt ut bøker: «Yoga for gravide», «Grøt» og «Sunn pasta -Helt enkelt»
Hennes ønske er å spre yoga til alle hun møter på sin vei, inspirere flest mulig til å teste denne treningsformen og oppfordre alle til å få en regelmessig praksis.

Dato: 13. november
Tid: Kl. 0900-1400
Hvor: Attic, Sundland
Pris: Kr. 850,-
PåmeldingLINK
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 19. NOVEMBER: NYMÅNESEREMONI

Nymåneseremoni med eteriske oljer, meditasjon og lydhealing.

Ved å leve i takt med månens faser, vil vi koble oss bedre på energiene som er tilgjengelige for oss, og bli mer kjent med den vi er. Vi blir mer kraftfulle når vi samarbeider med månens sykluser og våre egne.
Vi gjør en seremoni sammen, og tar hensyn til behovet vi naturlig har når det er nymåne. Dette er en yin tid, hvor vi flytter oppmerksomheten innover med fokus på myke bevegelser, pust og meditasjon. Under nymånen befinner vi oss i starten av en ny syklus hvor energien føles lavere, og vi har større behov for å vende fokuset innover og nær oss selv. Det er en tid for å sette nye intensjoner og manifestere hva vi ønsker for den kommende måneden.
Det blir brukt eteriske oljer underveis, og det blir en ledet intensjonsmeditasjon og lydhealing til slutt.

Ta med deg noe å skrive intensjonene dine på. Varmt velkommen!

Dato: 19. november
Tid: Kl 1900-2030
Hvor: Attic, Sundland
Pris: Kr. 200,-
PåmeldingLINK
_________________________________________________________________________________________________________________________________________