attic

DIVERSE

Hjelp oss å holde studioet pent og ryddig! Bruk søppelbøttene og rydd etter dere. Vi er mange om å dele plassen i garderoben, så bruk ledige skap. Vil dere låse inn tøy og verdisaker kan dere ta med egne små hengelåser. Ta ellers med verdisaker og ting du er redd for inn dansesalene. Alle personlige eiendeler oppbevares på eget ansvar.

Yttersko

Foreldre og elever MÅ ta av seg yttersko i resepsjonen, der vi har satt opp skohyller. Det er viktig å sette skoene i skohyllene. Man kan også ta med seg sko og klær inn i publikumsgarderoben som er rett inn bak resepsjonen. Nødutganger med grønt håndtak må ikke sperres, ei heller nødutgang fra messaninen, i tilfelle brann eller ambulanseutrykning.
På forhånd tusen takk for hjelpen!

Danseutstyr til barn i alderen 4-7 år

I våre forestillinger bruker vi hvite grunndrakter og blek rosa ballettsko eller hvite dansesko. Dette er et godt utgangspunkt når man skal velge dansetøy. Typisk supplement til barna er produkter i strikk, som f.eks leggvarmere og omslagsjakke.

Rectangle 455445 920x1024
Rectangle 4544
Danseutstyr til barn i alderen 8–12 år

I våre forestillinger bruker vi sorte grunndrakter og sorte dansesko. Dette er et godt utgangspunkt når man skal velge dansetøy. En sort jazzbukse er et godt supplement til grunnutstyret. Klassiske elever må ha dansedrakt, ballettstrømpebukse, ballettsko og håret satt opp i topp,  i ordinære danseklasser.
Vi har et godt utvalg av tilleggsprodukter i strikk, som f.eks leggvarmere, omslagsjakker,  korte og lange bukser.

Tenåringer/voksne

Man kan trene i hva man ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Til forestillinger må man ha sort grunndrakt og sorte jazzsko til jazz/musikal,  hvit drakt og ballettsko til klassisk. Attic Shop har et godt utvalg av strikk, skjørt og drakter. Det er viktig å ha riktig skotøy i våre timer enten du danser jazz, musikal, klassisk eller deltar i våre workout-timer. I moderne danser man som regel barbent. I Attic Shop finner du sko tilpasset alle våre timer. I Hip Hop klassene trenger man enten jazzsneakers, joggesko eller skatesko uten sort såle.

Flamenco

Vi tilbyr sko på bestilling til disse timene. Rådfør deg med din pedagog ved valg av type sko. Bestillingen gjør du i vår butikk der vi også har utstillingsmodell å vise deg.