attic

TIMEPLAN FOR ATTIC DANS, SCENEKUNST, PILATES OG YOGASENTER

Wait205

PÅMELDINGEN FOR VÅRSEMESTERET 2023:

KLIKK HER FOR PÅMELDING!
HUSK AT PÅMELDINGEN ER BINDENDE

Dersom man ønsker tilleggs-registrere et kurs ber vi om at dette gjøres via e-post til Attic. Dette slik at du da får korrekte rabatter og priser.

Prisjustering fra 1. januar 2023 er foretatt, som følge av Kommunestyrets budsjettbehandling i desember 2022.

Det er også veldig viktig at du gir beskjed til oss, dersom du ikke mottar bekreftelse på mail fra oss innen noen få timer.

Timeplaner

HVA BETALER DU FOR?

 • Ditt barn blir undervist 14 til 20 ganger i semesteret, pluss ekstraøvelser til forestilling. Vi har to semestre pr. år. Eleven er påmeldt et kurs som har innhold, en faglig utvikling og en individuell fremgang.
 • De fleste av våre pedagoger har 3 års høyskoleutdannelse i dans, eller er opplært på Attic og har lang danseerfaring. Våre Pilates- og Yogainstruktører er sertifiserte med lange utdannelser. De fleste tar også tilleggsutdannelser og workshoper for videre utvikling.
 • Det er begrenset med plasser på kurset, så alle skal ha god plass og sees av instruktørene.
 • All elevene får delta i en «profesjonell» forestilling med kostymer, regi, scenografi, lys og alt som hører til på et teater. Forestillingene foregår enten på Attic Scene eller i Drammens Teater.
 • Vi har 4 saler som er spesielt tilrettelagt for dans, bl.a. svikt i gulvene for å unngå skader. Studioene er lyse og har airconditionanlegg og god luft. Yoga/Pilates har egen sal med tregulv og varme i gulvet, pluss en sal til Pilates Reformer apparat for maksimum 7 elever.

I TILLEGG KAN VI TILBY

 • Hyggelig cafe med drikke, salater, frukt og litt mat.
 • Messanin med sofagrupper, hvor både elever og foreldre kan slappe av eller gjøre lekser.
 • Betjent resepsjon fra kl. 1530 til kl. 2100 mandag – torsdag. (Til kl. 1900 på fredager.)
 • Åpen administrasjon fra kl. 0800 til kl. 1600 mandag – torsdag.
 • Trådløst internett på hele huset.
 • Et aktivt miljø med over 100 kurs, forestillinger, workshops og SommerCamp.

EKSTRA UTGIFTER

Det kan forekomme noen økonomiske tillegg i form av korrekt utsyr. Dette kan da innebære ballett-drakt, ballettskjørt, diverse dansesko m.m

Forestillinger:  
Det kan komme noen ekstra kostnader i forbindelse med forestillinger. Dette i form av diverse undertøy, grunnklær som underdrakt eller t-skjort etc. 

HVA SLIPPER DU ?

Bortsett fra å frakte barna til trening, er det ikke mye du som foresatt trenger å bidra med. Alle klassene gjennom hele semesteret styres trygt av pedagoger.

Det er kun til forestillingene vi trenger dugnadshjelp. Da trengs hjelp til sminke, garderobevakt (passe på barna), opp- og nedrigg og inspisienter (henter barna til rett tid på scenen fra garderobene). Vi har Attic Crew, en foreldredrevet gruppe som har ansvaret og organiseringen rundt dugnader. Meld dere gjerne inn i denne gruppen! Dette er ikke en kjedelig dugnadsjobb, men morsom og spennende, lærerikt og sosialt å være backstage med alle dansere!