attic

TIMEPLANER FOR ATTIC DANS, SCENEKUNST, PILATES OG YOGASENTER

PÅMELDINGEN FOR VÅRSEMESTERET 2022 ER I GANG!

 KLIKK HER FOR PÅMELDING!
HUSK AT PÅMELDINGEN ER BINDENDE

Dersom man ønsker tilleggsregistrere et kurs ber vi om at dette gjøres via e-post til Attic.
Dette slik at du da får korrekte rabatter og priser. 

Det er også veldig viktig at du gir beskjed på: attic@attic.no, dersom du ikke mottar bekreftelse på mail fra oss innen noen få timer. 

TIMEPLAN VÅR 2021

HVA BETALER DU FOR?
 • Ditt barn blir undervist 14 til 16 ganger i semesteret, pluss ekstraøvelser til forestilling. Vi har to semestre pr. år. Eleven er påmeldt et kurs som har innhold, en faglig utvikling og en individuell fremgang.
 • De fleste av våre pedagoger har 3 års høyskoleutdannelse i dans, eller er opplært på Attic og har lang danseerfaring. Våre Pilates- og Yogainstruktører er sertifiserte med lange utdannelser. De fleste tar også tilleggsutdannelser og workshoper for videre utvikling.
 • Det er begrenset med plasser på kurset, så alle skal ha god plass og sees av instruktørene.
 • All elevene får delta i en «profesjonell» forestilling med kostymer, regi, scenografi, lys og alt som hører til på et teater. Forestillingene foregår enten på Attic Scene eller i Drammens Teater.
 • Vi har 4 saler som er spesielt tilrettelagt for dans, bl.a. svikt i gulvene for å unngå skader. Studioene er lyse og har airconditionanlegg og god luft. Yoga/Pilates har egen sal med tregulv og varme i gulvet, pluss en sal til Pilates Reformer apparat for maksimum 7 elever.
I TILLEGG KAN VI TILBY
 • Hyggelig cafe med drikke, salater, frukt og litt mat.
 • Attic Shop med dansetøy, sko, yogaklær og diverse utstyr.
 • Messanin med sofagrupper, hvor både elever og foreldre kan slappe av eller gjøre lekser.
 • Betjent resepsjon fra kl. 1530 til kl. 2100 mandag – torsdag. (Til kl. 1900 på fredager.)
 • Åpen administrasjon fra kl. 0800 til kl. 1600 mandag – torsdag.
 • Trådløst internett på hele huset.
 • Et aktivt miljø med over 100 kurs, forestillinger, workshops og SommerCamp.
PÅKREVEDE UTLEGG

Det kan forekomme noen økonomiske tillegg i form av korrekt utsyr. Dette kan da innebære ballett-drakt, ballettskjørt, diverse dansesko m.m

Forestillinger:  
Det kan komme noen ekstra kostnader i forbindelse med forestillinger. Dette i form av diverse undertøy, grunnklær som underdrakt eller t-skjort etc. 

HVA SLIPPER DU ?
 • Bortsett fra å frakte barna til trening, er det ikke mye du som foresatt trenger å bidra med. Alle klassene gjennom hele semesteret styres trygt av pedagoger.

  Det er kun til forestillingene vi trenger dugnadshjelp. Da trengs hjelp til sminke, garderobevakt (passe på barna), opp- og nedrigg og inspisienter (henter barna til rett tid på scenen fra garderobene). Vi har Attic Crew, en foreldredrevet gruppe som har ansvaret og organiseringen rundt dugnader. Meld dere gjerne inn i denne gruppen! Dette er ikke en kjedelig dugnadsjobb, men morsom og spennende, lærerikt og sosialt å være backstage med alle dansere!

PRAKTISK INFORMASJON VED PÅMELDING

BETALING: 
Dersom du ikke har betalt hele kursavgiften ved påmelding, vil du motta  en pdf-faktura via e-post, til foresattes e-postadresse. Attic fakturerer med 10 dagers forfall.

DELBETALING:
Det er mulig å hake av for delfakturering ved påmelding. Da deles fakturaen opp i fire deler, og det påløper et gebyr på kr. 100,-. Dette påløper kun EN gang, og dette er på første delfaktura.

DIREKTE BETALING:
Det er også mulig å betale hele kurset i resepsjonen, kontant eller med bankkort/kredittkort.

IKKE MOTTATT FAKTURA?

Har du ikke mottatt faktura, vennligst ta kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg så godt som mulig.

Kontakt: attic@attic.no 

HOVEDSALEN
HIMMELSALEN
REGNBUESALEN
STJERNESALEN
LOTUSSALEN