Spesielle smittevernstiltak i yoga og pilatesavdelingen vår 2021

  1. Har dere noen sykdomssymptomer, må vi be dere være hjemme til dere vet om dere er smittet.
  2. Det vil være håndspray ved inngangen, og vi kommer til å spraye alle i hendene før dere går inn i salene . Derfor må alle vente ute i venterom, gang eller resepsjon til klassen begynner. Instruktøren tar dere imot. Vi runder timen av i god tid, så vi får alle ut fra salen før nye kommer inn.
  3.  Vi kan ikke bruke yogamatter, dere må ha egen matte. Klosser, strikker og bånd kan heller ikke brukes. Vi har matter, klosser og bånd til salgs i Attic Shop.
  4. Pilatesmattene kan brukes hvis dere tar med stort håndkle til å dekke matten med. Det samme gjelder bruk av yogabolsterne. Har dere dog eget utstyr, oppfordrer vi til å bruke dette.
  5. Alt utstyr som kan vaskes etter timene kan brukes.
  6. Reformere må vaskes godt nå, håndtak og alle deler som blir brukt i særdeleshet.
  7. Elevene MÅ ha på sokker på apparatene.
  8. Når det gjelder drop-in og klippekort, kan vi ikke garantere plass. Det kan bare brukes på timer med ledig plass. Det samme gjelder det når man ønsker å ta igjen timer. Her må dere være ekstra flinke til å melde ifra på mail til attic@attic.no om dere ønsker ta igjen, bruke klippekort, drop-in og om dere i motsatt fall  ikke kommer på trening. Dette er viktig for at vi alle skal ha mulighet til å få den fleksibiliteten vi ønsker.Vi ber om forståelse for alt dette, og håper det blir en god løsning som vi alle kommer fort inn i.