Stillhet er en kraftfull praksis.

Yin/Restorativ Yoga er en yogapraksis som handler om å roe ned tempoet helt, og åpne vår fysiske kropp sammen med vår subtile energikropp, på en fullstendig avslappet måte. Dette er en myk og varsom klasse med fullt fokus på å roe ned det parasympatiske nervesystemet, som igjen roer ned stressnivået i kropp og sinn. Gjennom pust, passive yin-posisjoner og et mer meditativt fokus, når vi de dypere lag i oss selv.
Yin Yoga-posisjonene er passive, og holdes over flere minutter. Ved bruk av yogautsyr som bolstere, pledd, belter og blokker, sørger vi for at kroppen slapper av i posisjonene. På den måten blir det yogautstyret mer enn din muskelkraft som holder posisjonen. Dette vil hjelpe muskler, bindevev og ligamenter til å slappe helt av. Når kroppen vår slapper av, kan dyp avspenning skje i kropp, følelser og sinn, og vi kan gjenopprette balansen i oss selv.

I en Yin/Restorativ Yoga klasse er tempoet rolig, posisjonene passive og holdes lenge. Effekten skjer i de dypere lag i kroppen vår, i nervesystemet vårt og i våre sinn. Det er en helt unik opplevelse som skaper en motvekt til våre travle liv, og til mer dynamisk asanabaserte yogaklasser.
Klinisk forskning på Yin/Restorativ  Yoga viser at det kan ha en positiv effekt på å roe ned stressnivået og nivået av stresshormoner i kroppen, og ved hjelp av dette ha en positiv effekt på stress, angst, depresjon og smerter.

Dette er yogapraksisen for deg som vil gi deg selv litt ekstra pleie, omsorg og ro. Klassen passer for alle kropper og alle nivåer og er fin å kombinere med andre dynamiske timer.

NYHETER!

Onsdag kl. 1900–2010 Ragnhild Lien
Tirsdag kl. 1000-1115  Ragnhild Lien


Dersom du er usikker på om dette passer for deg, eller har andre spørsmål, ta kontakt med oss på mail: attic@attic.no.