Yin Yoga er en yogapraksis som handler om å roe ned tempoet helt, og åpne vår fysiske kropp på en fullstendig avslappet måte. Dette er en myk og varsom klasse med fullt fokus på å roe ned nervesystemet, som igjen roer ned stressnivået i kropp og sinn. Gjennom pust, passive yin-posisjoner og et mer meditativt fokus, når vi de dypere lag i oss selv.
Yin Yoga-posisjonene er passive, og holdes over flere minutter. Ved bruk av yogautsyr  sørger vi for at kroppen slapper av i posisjonene. Dette vil hjelpe muskler, bindevev og ligamenter til å slappe helt av. Når kroppen vår slapper av, kan dyp avspenning skje i kropp, følelser og sinn, og vi kan gjenopprette balansen i oss selv.

Klinisk forskning på Yin  Yoga viser at det kan ha en positiv effekt på å roe ned stressnivået og nivået av stresshormoner i kroppen, og ved hjelp av dette ha en positiv effekt på stress, angst, depresjon og smerter.

Dette er yogapraksisen for deg som vil gi deg selv litt ekstra pleie, omsorg og ro. Klassen passer for alle kropper og alle nivåer og er fin å kombinere med andre dynamiske timer.

Mandag kl. 2020–2130   Silje Brun 

Dersom du er usikker på om dette passer for deg, eller har andre spørsmål, ta kontakt med oss på mail: attic@attic.no.