attic

SILJE BRUN

DSC 1376

SILJE BRUN

LEDER FOR YOG- OG PILATESAVDELINGEN, INSTRUKTØR I YOGA, PILTES OG REFORMER

Silje har vært en del av Attic siden hun var liten. Etter flere år i Oslo flyttet hun tilbake til Drammen og begynte å undervise på Attic i 2003. Da i forskjellige danseklasser for barn.

I 2005 tok hun sin Stott Pilates mattesertifisering, samtidig som hun i 2 år arbeidet med Ashtanga yoga fordypning/teacher traning, 300TT. Hun tok med dette med seg Yoga og Pilates inn i Attic, og har bygget opp denne avdelingen gjennom flere år.
Hun har tatt mange forskjellig workshops i Pilates i Norge, Sverige og Tyskland under Stott Pilates.
I Yoga har hun hatt flere workshops med blant annet John Scott , Kia Naddermier, Ulrica Nordberg og David Kiel. Hun har også vært på flere Yoga retreats rundt i Morgen og i utlandet, og  har også hatt et opphold i India med blant annet Iyengar Yoga og Asthanga Yoga.

I 2009 tok hun sin friskvern-utdannelse på Axelsons Bodywork School med fordypning i anatomi, stressmestring, ernæring, svensk klassisk massasje, yoga etc.Hun ble også sertifisert i Pilatesapparatet Reformer  i 2011 under Pilates Room i Oslo.

I 2012/2013 tok hun Ayurvedisk Yoga Massasje på Axelssons Bodywork School.
2014, 2015  og 2016 deltok hun på Ashtanga Mysore uke med John Scott, og Ashtanga/Pranayama workshop med Kia Nadermier. I 2015 gjennomførte hun 1 års Ashtanga fordypning/instruktørutdannelse 200 TT, under Alexander Medin ved Puro i Oslo. og i 2017 tok hun en fordypning med Kia Naddermier i Paris.

Silje har studert Yin Yoga level 1 i 2018 med Braxton Rose, og  i 2020 Yin Yoga level 1,2 og 3 med Ulrica Nordberg. I 2019 tok hun Holistisk Yoga med Anneli Mjøen og nå holder hun på med Holistisk Yoga Terapi også med Anneli Mjøen.

Hun har også stor interesse for holistisk livsstil, hvor hun også har brukt mye tid på flere kurs og utdannelser, og holder selv kurs og workshops  i eteriske oljer, yoga og selvutvikling.

Silje tilbyr privattimer/konsultasjoner, yogamassasje og underviser i yoga og pilates, samt at hun er leder for yoga- og pilatesavdelingen her på Attic.