Pilatesapparat Reformer

Attic er først i Drammen med “reformer” timer. I disse timene utføres pilatesøvelsene på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning, slik at øvelsene utføres korrekt, og man oppnår maksimalt utbytte. Apparatet vi bruker heter Reformer. Dette er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges opp og ned på skinner, ved hjelp av din egen vekt. For økt motstand brukes forskjellige stillinger på stenger, tau og fjærer, som instruktøren legger tilrette for hver enkelt utøver. Det som gjør dette apparatet så eksepsjonelt, er kombinasjonen av styrketrening og fleksibilitet, samtidig som det er en behagelig treningsform. Våre gruppetimer på apparat består av apparater for kun 6 personer.  Alle som er nye på Reformer-apparatene, må ha en introduksjon (privattime) i forkant av oppstart.

Torsdag kl. 1905-2005  Nye/medium  Nina Olsen

Reformer medium:
Dette er klasser for de som har gjennomført introduksjon ved privattimer hos oss, eller har erfaring med denne typen trening fra tidligere. Det er også mulig å delta på flere av Reformer klassene parallelt, dersom man ønsker å øke treningsmengden.

Mandag kl. 1700-1800  Medium  Nina Olsen
Tirsdag kl. 1700-1800  Medium  Cyrena Drusine
Onsdag kl. 1800-1900 Medium  Silje Brun
Torsdag kl. 1800-1900  Medium  Nina Olsen

Reformer medium/øvet: 
Dette er en litt øvet klasse,  for de som har gått medium og ønsker større utfordringer. Det er nødvendig med en generell forståelse av grunnteknikken i Pilates, og håndtering av apparatet.

Tirsdag kl. 2010-2110 Medium/øvet Cyrena Drusine
Torsdag kl. 0900-1000 Medium/øvet Silje Brun

Reformer øvet: 
Dette er en øvet klasse for de som har trent reformer over en lengre periode, har god forståelse av teknikken med både matte og apparat, og er klare for dette nivået. Avansement til dette nivået gjøres i samråd med instruktør.

Mandag kl. 1805-1905  Øvet   Silje Brun
Onsdag kl. 1905-2005  Øvet    Silje Brun

Reformer åpent:
Dette er et åpent nivå, men utøver må som et minimum ha introduksjon med privattime.

Tirsdag kl. 0900-1000  Åpent nivå  Silje Brun

Vi tar kontinuerlig inn nye elever på Reformer gruppene. For informasjon, kontakt oss på mail: attic@attic.no
!OBS! Reformer inngår ikke i ordinær yoga-maksprisordning. Se betingelser!