Pilatesapparat Reformer

Attic er først i Drammen med “reformer” timer. I disse timene utføres pilatesøvelsene på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning, slik at øvelsene utføres korrekt, og man oppnår maksimalt utbytte.
Apparatet vi bruker heter Reformer. Dette er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges opp og ned på skinner, ved hjelp av din egen vekt. For økt motstand brukes forskjellige stillinger på stenger, tau og fjærer, som instruktøren legger tilrette for hver enkelt utøver. Det som gjør dette apparatet så eksepsjonelt, er kombinasjonen av styrketrening og fleksibilitet, samtidig som det er en behagelig treningsform. Våre gruppetimer på apparat består av apparater for kun 6 personer. På alle kurs vil vi i starten gi en grundig innføring i bruken av disse apparatene.
Reformer for nybegynnere:
Vi tar kontinuerlig inn nye elever på våre reformer medium klasser.
Det betyr at dersom man ikke har noen tidligere erfaring mottar man introduksjons kurs via 2 stk privattimer med egen instruktør.Mandag kl 19 med Nina Olsen

Introduksjon/nybegynnere ; for dere som er helt nye til apparatet

Reformer medium: 
Dette er klasser for de som har gjennomført introduksjon ved privattimer hos oss, eller har erfaring med denne typen trening fra tidligere.
Det er også mulig å delta på flere av Reformer klassene parallelt, dersom man ønsker å øke treningsmengden.

Mandag kl 1700 med Silje Brun

Mandag kl 1800 med Nina Olsen (nye/med.)

Tirsdag kl 1800 og 20.20  med Ingvild Søreide

Onsdag kl 1700  med Ingvild Søreide

Torsdag kl 1800  og  kl 2015  med Silje Brun

Reformer med./øvet: Dette er en litt øvet klasse,  for de som har gått medium og ønsker større utfordringer. Det er nødvendig med en generell forståelse av grunnteknikken i Pilates, og håndtering av apparatet.

Mandag kl 20.20 med Ingvild Søreide

Reformer øvet/adv.: Dette er en øvet klasse for de som har trent reformer over en lengre periode, har god forståelse av teknikken med både matte og apparat, og er klare for dette nivået. Avansement til dette nivået gjøres i samråd med instruktør.

Onsdag kl 19.10 med Ingvild Søreide

Reformer åpent: Dette er et åpent nivå, men utøver må ha et minimum av introduksjon med 2 privattimer.

Mandag kl 0900 med Ingvild Søreide

Onsdag kl 0900 med Silje Brun

Torsdag kl 0945 med Ingvild Søreide

Fredag kl 0900-10.30 (1,5 t klasse) med Ingvild Søreide

Refomer carido: Mandager  kl 1800 med Nina Olsen

Menn trener ordinært i blandede klasser hos oss, men vi kan i Reformer, også tilby egen klasse for menn!  

Vi tar kontinuerlig inn nye elever på Reformer gruppene etter fullført introduksjon ved Privattime-trening. For informasjon, kontakt oss på mail: attic@attic.no!

 OBS! Reformer inngår ikke i maksprisordningen.