attic

NETTPÅMELDING FOR HØSTEN 2021 ER ÅPEN.

OBS! Det er mulig å betale hele kurset i resepsjonen,
enten kontant eller med bankkort/kredittkort.
Det er også nå mulig å bestille delfakturering.
Dette gjøres ved påmelding og det påløper da et gebyr på kr. 100,-.

hUSK AT PÅMELDINGEN ER BINDENDE

HVIS DERE TILLEGGSREGISTRERER KURS, GJØRES DETTE VIA MAIL TIL OSS, SLIK AT DU FÅR RIKTIGE RABATTER OG AT ALT SAMLES PÅ EN ORDRE.
Det er også veldig viktig at du gir beskjed på: attic@attic.no, dersom du ikke mottar bekreftelse på mail fra oss innen noen få timer.

HVA BETALER DU FOR?
 • Kursene går over 14/16 uker i semesteret, pluss ekstraøvelser til forestilling. Vi har to semestre pr. år. Eleven er påmeldt et kurs som har innhold, en faglig utvikling og en individuell fremgang.
 • De fleste av våre dansepedagoger har 3 års høyskoleutdannelse i dans, eller er opplært på Attic og har lang danseerfaring. Våre Pilates- og Yogainstruktører er sertifiserte med lange utdannelser. De fleste tar også tilleggsutdannelser og workshoper for videre utvikling.
 • Det er begrenset med plasser på kurset, så alle skal ha god plass og sees av instruktørene.
 • All elevene (dans, sang og teater) får delta i en «profesjonell» forestilling med kostymer, regi, scenografi, lys og alt som hører til på et teater. Forestillingene foregår enten på Attic Scene eller i Drammens Teater.
 • Vi har 4 saler som er spesielt tilrettelagt for dans, bl.a. svikt i gulvene for å unngå skader. Studioene er lyse og har airconditionanlegg og god luft. Yoga/Pilates har egen sal med tregulv og varme i gulvet, pluss en sal til Pilates Reformer apparat for maksimum 7 elever.
I TILLEGG KAN VI TILBY

Attic er først i Drammen med reformerklasser. I disse timene utføres treningen på spesialapparater. E

 • Hyggelig cafe med drikke, salater, frukt og litt mat.
 • Attic Shop med dansetøy, sko, yogaklær og diverse utstyr.
 • Messanin med sofagrupper, hvor både elever og foreldre kan slappe av eller gjøre lekser.
 • Betjent resepsjon fra kl. 1530 til kl. 2100 mandag – torsdag. (Til kl. 1900 på fredager.)
 • Åpen administrasjon fra kl. 0830 til kl. 1600 mandag – torsdag.
 • Trådløst internett på hele huset.
 • Et aktivt miljø med over 100 kurs, forestillinger, workshops og SommerCamp.

levene får kontinuerlig, personlig veiledning slik at øvelsene utføres korrekt og man oppnår maksimalt utbytte. Reformer er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges horisontalt på skinner ved hjelp av egen vekt. For økt motstand brukes varierende stillinger på stenger, tau og fjærer, som intruktøren legger tilrette for hver enkelt elev. Gruppetime på apparater er for maks 7 personer. Dette er en unik treningsform også som rehabilitering, en-til-en undervisning og små grupper.

PÅKREVEDE UTLEGG
 • Treningstøy og sko. (Se også i menyene under “Utstyr/diverse”) I alle klassene, f.eks. Barnedans, Jazz, Moderne og Musikal anbefales kroppsnært dansetøy og enten barbent, sokker eller dansesko. Håret skal settes vekk fra ansiktet, f.eks. i en hestehale. Til forestillinger trengs som regel dansesko som kan benyttes til vanlig trening også. I klassisk ballett må man alltid ha på seg ballettsko, ballettdrakt, strømpebukse og håret i en topp. I Hip Hop klassene trenger man innesko, enten joggesko, jazzsnickers eller skatesko med lav såle som ikke lager sorte striper. Klærne er fritt valg, bare de er fleksible og lette.I flamencoklassene trenger man lange skjørt og flamencosko med jern under. Man kan godt starte med vanlige sko med liten hæl. I yoga og pilatesklassene kan man gjerne være barbent. Husk ledig tøy!
 • Billetter til forestillingene gjelder som regel EN gang i året. Dette er en naturlig forlengelse av dansekursene, da dans er et scenisk uttrykk og forestillingene noe som elevene kan strekke seg mot og få større utvikling. Dette er også et stort mål for elevene og veldig givende. Idrett har kamper, mens vi har forestilling. Det er helt nødvendig med billettpriser som dekker utgifter som husleie, kostymer, scenografi, lysdesign, profesjonelle teknikere og ikke minst lønn til våre pedagoger.
HVA SLIPPER DU ?
 • Bortsett fra å frakte barna til trening, er det ikke mye du som foresatt trenger å bidra med. Alle klassene gjennom hele semesteret styres trygt av pedagoger.

  Det er kun til forestillingene vi trenger dugnadshjelp. Da trengs hjelp til sminke, garderobevakt (passe på barna), opp- og nedrigg og inspisienter (henter barna til rett tid på scenen fra garderobene). Vi har Attic Crew, en foreldredrevet gruppe som har ansvaret og organiseringen rundt dugnader. Meld dere gjerne inn i denne gruppen! Dette er ikke en kjedelig dugnadsjobb, men morsom og spennende, lærerikt og sosialt å være backstage med alle dansere!