attic

Litt Om Attic

KONTAKT OSS:

Tlf.nr.: 415 22 180
Mailadresse: attic@attic.no

Attic ble etablert av Wenche Brun i 1987 og Attic Dancers året etter. Attic ble et aksjeselskap høsten 2010.

I august 2011 flyttet vi inn i våre nye, skreddersydde lokaler, og har dermed uendelige muligheter å ta av. Timeplan og kurstilbud har vokst i takt med etterspørsel og tilgang på gode instruktører og pedagoger. Vi tilbyr danseundervisning fra nybegynnere til avansert nivå for alle aldre innen de fleste dansestiler.
Vi har elever i alderen 3 til langt over 60 år, som danser og trener alt fra Klassisk Ballett, Jazz og Moderne til Street dance, Hip Hop, Girlystyle og Ladystyle Hip Hop,  Flamenco, Musikaldans, Sang- og teaterundervisning og spesialklasser for de minste, for å nevne noen av stilartene.

Vi har et stort spekter av klasser i Pilates og Yoga med sertifiserte instruktører i en spesiallaget avdeling. I tillegg til et solid kurstilbud til barn og ungdom, har vi også mange aktiviteter for voksne. En annen gruppe som stadig øker i størrelse, er guttene, som også vil lære de siste moves.

Vi har over hundre kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form med yoga og pilates.
I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger.

Attic blir drevet uten offentlige tilskudd eller annen støtte. Stor entusiasme og glede over å utvikle barnas ferdigheter, uttrykksmuligheter og selvtillit er sammen med skapertrang den største drivkraften bak arbeidet. Det myldrer av barn og voksne hver dag fra tidlig ettermiddag og langt utover kvelden.

Vi har forestillinger i desember og mai, på enten Attic Scene eller Drammens teater. Dansere fra Attic blir flittig brukt til musikaler, moteshow, konserter, etc. Kontakt oss for booking av show!

Vi tilbyr utleie av Attic Scene, en spesialbygget tribune med fleksibelt system som gjør det enklere og rimeligere å arrangere konserter, teater og andre arrangement. Ta kontakt hvis du ønsker en visning!

Vi har gode parkeringsmuligheter her på Sundland, og en flott og sentral beliggenhet ved siden av en frodig, grønn park.
Vi får et flott resepsjonsområde med minicafé og plasser hvor du kan sitte og slappe av, hvis du ønsker det.

Et sted for inspirasjon, glede og felleskap!

Velkommen til Attic!
 
Rectangle 455445 920x1024