attic

KONTAKTINFORMASJON

Image hover effect image

ATTIC DANS OG YOGA

ET STED FOR ALLE KREATIVE MENNESKER

Kontakt

Åpningstider: mandag – torsdag 09:00 – 16:00

@: ATTIC@ATTIC.NO
Telefon: 415 22 180

Adresse

Attic AS
Skogliveien 4, Sundland – Bygg D
3047 Drammen

Daglig leder

Wenche Brun

LITT OM ATTIC

Attic ble etablert av Wenche Brun i 1987. 

I august 2011 flyttet vi inn i våre nye, skreddersydde lokaler på Sundland, og har dermed uendelige muligheter å ta av. Timeplan og kurstilbud har vokst i takt med etterspørsel og tilgang på gode instruktører og pedagoger. Vi tilbyr danseundervisning fra nybegynnere til avansert nivå for alle aldre innen de fleste dansestiler. I tillegg til et solid kurstilbud til barn og ungdom, har vi også mange aktiviteter for voksne. Vi tilbyr også et stort spekter av klasser i Pilates og Yoga med sertifiserte instruktører i en spesiallaget yoga-avdeling.

Vi har over hundre kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form med yoga og pilates.
I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger.

Attic blir drevet uten offentlige tilskudd eller annen støtte. Stor entusiasme og glede over å utvikle barnas ferdigheter, uttrykksmuligheter og selvtillit er sammen med skapertrang den største drivkraften bak arbeidet. Det myldrer av barn og voksne hver dag fra tidlig ettermiddag og langt utover kvelden.

Vi tilbyr utleie av Attic Scene, en spesialbygget tribune med fleksibelt system som gjør det enklere og rimeligere å arrangere konserter, teater og andre arrangement. Ta kontakt hvis du ønsker en visning!

Vi har gode parkeringsmuligheter her på Sundland, og en flott og sentral beliggenhet ved siden av en frodig, grønn park. Vi har et flott resepsjonsområde med minicafé og plasser hvor du kan sitte og slappe av,  eller gjøre lekser dersom du ønsker det.

Et sted for inspirasjon, glede og felleskap