Kompaniene

Attic Dancers ble etablert i 1988, og den første forestillingen – “City Life” – ble satt opp samme år.

Etter dette har kompaniene alltid vært å se i Attic’s årlige elevforestillinger og egne kompaniforestillinger. Danserne har ofte oppdrag i musikaler, revyer, konserter, moteshow og lignende arrangementer. Mange av danserne har vært tilsluttet Attic i en årrekke. Kompaniene er bygget opp med både klassiske og moderne grunnprinsipper, og danserne har gjennom sitt talent og danseglede vært i stadig utvikling. Det kreves mye trening og entusiasme for å kunne bli så gode!

Responsen fra kritikere og publikum har vært overveldende, og vi er svært stolt over at Attic Dancers er omtalt som landets beste amatørdansere! Flere av danserne jobber nå profesjonelt i inn- og utland.
Attic har også et barnekompani: Mini Attic,  et JuniorKompani og et UngdomsKompani som trenes etter de samme prinsipper. Resutatet er en utrolig økning på nivået i skolen.

IllmAttic  og Jr. IllMattic er Attics egne Hip Hop Crew hvor dansere plukkes ut etter auditions. Crewene jobber med forskjellige stilarter innen hip hop i tillegg til koreograferte danser. Her får dyktige Hip Hop dansere i alle aldere utfordringer å strekke seg etter.

Auditions til alle kompaniene utlyses på forhånd, og skjer ved behov. Har du spørsmål om dette, send mail til attic@attic.no