___________________________________________________________________________________________________________________________________________________


___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 24. OKTOBER: VINYASA YOGA HJERTEÅPNER MED HENRIETTE LIEN!

Utforsk feminin og maskulin energi! Hva vil det si å åpne hjertet? Det kan være noe varmt, mykt, noe lyttende. Hjertet forteller oss mye hvis vi lytter- hva som er rett og galt. Det kan i yogasammenheng fortelle oss noe om hvor langt vi skal gå i en posisjon, om vi skal justere litt, ta en pause og om viljen (egoet) har tatt over.
Men hjertet kan også være overbeskyttende, så det å åpne opp, gå litt ut av komfortsonen, føle og tørre å være sårbar kan være både skummelt og forløsende.
I denne workshopen skal vi ha deilig flyt og kjenne på den fysiske intuisjonen. Vi skal kjenne på balansen mellom den maskuline og feminine energien i oss. Åpne opp fysisk, men samtidig lytte til hva hjertet sier til deg om dine grenser.

Dato: Lørdag 24. oktober.
Tid:  Kl. 1000 – 1230.
Sted: Attic Sundland.
Pris: Kr. 500,-
Påmelding: LINK

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 24. OKTOBER: YIN YOGA WORKSHOP MED HENRIETTE LIEN!

Tempoet de fleste av oss holder i hverdagen påvirker helsen vår mer enn at vi føler oss slitne. Vi fyller dagene med fysisk aktivitet, jobb, plikter, ansvar, hodet spinner videre på ting vi kanskje tror vi har gjort oss ferdige med, og når vi først hviler er det ofte kun kroppen som hviler. Da ser vi på tv, surfer på internett, er med på sosiale ting vi kanskje aller helst ville sagt nei til, men i vårt ønske om å bli likt og inkludert velger vi å ignorere behovet for ro. I all denne aktiviteten er nervesystemet i det sympatiske moduset: kjemp- eller flyktmoduset.
Adrenalinet øker, blodtrykket øker, cortisolnivået stiger og blodet går til de store muskelgruppene for å gjøre kroppen klar til kamp. Prioriteringen kroppen gjør påvirker fordøyelsessystemet og andre indre organer som ikke får rikelig mengde blod, siden det er sendt til de store muskelgruppene.
Denne kjemiske cocktailen i kroppen under stress er noe vi blir avhengig av, som gjør at vi ikke nødvendigvis opplever oss stresset, men vi tyner systemet vårt.
Yin yoga tvinger nervesystemet ditt over i det parasympatiske moduset – hvilemoduset. Kroppen ligger lenge i posisjonene, oppmerksomheten går til pusten, vi utforsker det indre landskapet gjennom å være tilstede og gir kroppen tid og ro. Da synker cortisolnivået, blodtrykket og adrenalinet i kroppen. Blodet flyter mer balansert mellom muskler og de indre organene, og reparerer en eventuell ubalanse.
Yin yoga stimulerer i tillegg bindevevet til å sette i gang produksjon av elastin og collagen, som gjenskaper bevegeligheten i bindevevet. I denne workshopen har vi tid til å gå i dybden av de forskjellige posisjonene, virkningen av dem, nyte tid i eget selskap og finne en etterlengtet ro for både kropp og sjel.

Dato: Lørdag 24. oktober
Tid: Kl. 1300 – 1530
Sted: Attic Sundland
Pris: Kr. 500,-
Påmelding: LINK

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


LØRDAG 21. NOVEMBER: PILATES FOR DANSERE
!

Bli med på en spesialworkshop med Pilates tilrettelagt for dansere. Denne workshopen vil fokusere på å bygge kjernestyrke og skape lange, slanke muskler. Samtidig øke smidighet, balanse og forbedre plassering. Du vil lære hvordan du bygger styrke som ikke forstyrrer bevegeligheten din, men heller lar deg bli friere når du danser. Pilatesøvelser gir dansere den kjernestyrken de trenger for å forebygge skader, og blir også brukt til rehabilitering etter en skade. Målet med å kombinere Pilates og dans er at du kan bedre din balanse, dine piruetter, hoppe høyere og forlenge dine bevegelser med et sterkt senter. Du vil også lære hvordan du bygger økt bevissthet og kontroll, slik at du kan bli den beste danseren du kan bli.

Cyrena Drusine er sertifisert Pilatesinstruktør, og underviser fast hos oss. Hun har lang danseerfaring fra The School of American Ballet. Hun har danset med The Pasific Northwest Ballet og samtidig danset og trent Pilates i mer enn 20 år.

Tidspunkt: Lørdag 21. november kl. 1100-1230
Sted: Attic, Skogliveien 4 Bygg D, 3047 Drammen
Pris: Kr. 250,- pr. pers.
Påmelding: LINK

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 21. NOVEMBER: TANGO WORKSHOP!

Tangokurs for to!

Har du lyst til å prøve noe nytt? Liker du utfordringer? Vil du gjøre noe gøy med en venn eller kjæreste? La deg forføre av den sensuelle tangoen fra Argentina. Ta dine første tangotrinn i dette 2-timers kurset for nybegynnere. Lær de grunnleggende trinnene, og hvordan du skal navigere på dansegulvet. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på dette kurset.

Kurset holdes av Cyrena Drusine og Steinar Refsdal, som driver tangoskole i Oslo, og har danset profesjonelt i mange år.

Hjemmesiden: https://www.facebook.com/cstangooslo
Tidspunkt: Lørdag 21. november kl. 1300-1500
Sted: Attic, Skogliveien 4 Bygg D, 3047 Drammen
Pris: Kr. 350,- pr. pers.
Påmelding: LINK