_________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 14. MARS – “AWAKEN YOUR FEMININE NATURE!”

Vi inviterer til yoga workshop hvor kvinnen står i fokus! Det vil bli yoga, eteriske oljer, sykluser, hormoner og feminin kraft.
Det blir først en yogaklasse med fokus på å skape flyt, balanse og kontakt med femininiteten og kvinnekraften i oss. Det blir variasjon mellom myk flyt og yinposisjoner som holdes over lengre tid.
Yogaen vil hjelpe oss å skape mykhet og tilstedeværelse, og anerkjenne det  behovet vi som kvinner har for å være i mer harmoni med den vi er. Løse opp i spenninger i kroppen, frigjøre pustens legende kraft og utforske relasjonen mellom den fysiske, mentale og emosjonelle  kroppen. Det blir tilført tilpassede eteriske oljer til yogaklassen underveis.

Etter en god, lang avspenning blir det et foredrag om hvordan vi kvinner kan finne bedre hormonbalanse gjennom å gjøre bevisste valg i våre hverdagsrutiner, slik at vi kan være den beste utgaven av oss selv.

Tid: Lørdag 14. mars kl. 1100 – 1400
Sted: Attic, Sundland Næringspark
Pris: kr. 450,-
Instruktører: Silje Brun og Ingvild Søreide
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/140

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________