KATRINE CHI

Katrine startet å undervise gruppetimer som 14 åring, og det har vært en del av livet hennes frem til nå. Etter idrettslinjen på St. Hallvard, har hun tatt en Bachelor i dans ved London Studio Center i London. Hun bodde i USA i 2,5 år, og både underviste gruppetimer og dansetimer ved Sweat´s i Bay Area (San Fransisco), og var med i dansekompaniet Savage Jazz Company. Katrine har jobbet som koreograf og sceneregissør i flere produksjoner, blant annet: ”Ungen” og ”Bør Børson” på Sandvika Teater, ”Sound of music” på Edderkoppen i Oslo, ”I blanke messingen” på Ibsen Teater.Hun har hatt samme rolle i en rekke TV produksjoner,  som Spellemannsprisen, IDOL, Norske Talenter, Lip Sync Battle og Mitt Dansecrew. Hun har også jobbet som sensor i flere år for avgangselevene ved Den Norske Ballethøgskolen.

Hun startet med yoga for ca. 8 år siden, og har tatt 200HTT i ISHTA yoga, som er en yogautdannelse Founded av Alan Finger. Hun studerte under Ulrica Nordberg i Sverige.

Katrine har utdanning i restorativ yoga og 30TT Tantra and Buddhism med Jeanne Heileman i Angkor Wat.

Hun har nylig tatt en 300HTT i Tantra Flow med Jeanne Heileman i Spania. I tillegg har hun et kurs i Senior Yoga med Hillevi Borga i Sverige. Katrine har vært på flere yoga retreats for å fordype seg, blant annet i India ved Swan i Goa.

Hun har nå undervist yogaklasser i 8 år, og også holdt flere workshops.