Jazz/Jazz Commercial

JAZZ DANCE er en populær og allsidig danseform med god teknikk trening. Den er variert med mange stilarter. Her danses det etter de nyeste hitlåtene fra lyriske ballader, musikaler, pop til mer funky. Vi har klasser for alle aldere i nivåer fra I/nybegynnere til nivå-V/advanced.

JAZZ COMMERCIAL: I denne klassen trenes det  med tradisjonell jazz teknikk , men stilen er mer urban og rytmisk. Klassen inneholder både jazzoppvarming, teknikk med føtter og piruetter, pluss spenst. Jazzkoreografi kombineres med street- og funky rytmer. Vi kan love kul musikk, masse energi og spennende dansekombinasjoner. Det kreves at du kan grunnleggende jazzteknikk. Klassen er fin å kombinere med stiler innen både Jazz, Moderne og Hip Hop. Helt supert er det også å kombinere  med den nye klassen: PILATES FOR DANSERE.

Jazz nye/litt øvet 8-9 år     NYHET!               Tirsdag kl. 1705-1805 
INGRID SCHADE

Jazz 8-10 år medium                                          Onsdag kl. 1910-2010
BENDIK SUNDBY

Jazz 10-12 år nye/litt øvet                                 Tirsdag kl. 1910-2010
LOTTE SMEDBERG MYHRE

Jazz 10-12 år medium/øvet                               Mandag kl. 1805-1905
BENDIK SUNDBY

Jazz Commercial Teen medium/øvet
NINA ECKBO                                                       Tirsdag kl. 1700-1800

Jazz Commercial videregående 15 år+          Mandag kl. 2020-2120
BENDIK SUNDBY

Jazz voksne medium 20 år+                             Onsdag kl. 2015-2130
NINA OLSEN

JAZZ VOKSNE: Dette kurset er ment for deg som ønsker danseteknikk og koreografi som treningsform, og er i alder fra 18 år og oppover. Klassen bygges opp av oppvarming med elementer både innen jazz og contemporary. Det blir teknikkøvelser for føtter, styrke, senter og spenst, samt god uttøyning. I tillegg vil vi jobbe med variert koreografi . Timen fordrer at du er trent i jazz teknikk, og kan følge koreografi på et middels avansert nivå. Kurset er en fin mulighet for deg som f.eks har vært bort fra dansen en, og ønsker å komme tilbake i danseform. Passer også for deg som har erfaring fra Dance Work Out eller lignende klasser.