Jazz/Jazz Commercial

JAZZ DANCE er en populær og allsidig danseform med god teknikk trening. Den er variert med mange stilarter. Her danses det etter de nyeste hitlåtene fra lyriske ballader, musikaler, pop til mer funky. Vi har klasser for alle aldere i nivåer fra I/nybegynnere til nivå-V/advanced.

JAZZ COMMERCIAL: I denne klassen trenes det  med tradisjonell jazz teknikk , men stilen er mer urban og rytmisk. Klassen inneholder både jazzoppvarming, teknikk med føtter og piruetter, pluss spenst. Jazzkoreografi kombineres med street- og funky rytmer. Vi kan love kul musikk, masse energi og spennende dansekombinasjoner. Det kreves at du kan grunnleggende jazzteknikk. Klassen er fin å kombinere med stiler innen både Jazz, Moderne og Hip Hop. 

Jazz 8-10 år nye/litt øvet                                   Tirsdag kl. 1805-1905  
JEFFREY ZHANG

Jazz 8-10 år medium                                           Onsdag kl. 1910-2010  
BENDIK SUNDBY

Jazz 10-12 år nye/litt øvet                                 Tirsdag kl. 1910-2010
LOTTE SMEDBERG MYHRE

Jazz 10-12 år medium                                        Mandag kl. 1905-2005  
LOTTE SMEDBERG MYHRE

Jazz nye/litt øvet 13-19 år                                Tirsdag kl. 1905-2005
JEFFREY ZHANG                                                 

Jazz Commercial medium 15 år+                   Onsdag kl. 2010-2110  
BENDIK SUNDBY

Jazz voksne medium 18 år+                             Mandag kl. 2015-2115
BENDIK SUNDBY

JAZZ VOKSNE: Dette kurset er ment for deg som ønsker danseteknikk og koreografi som treningsform, og er i alder fra 18 år og oppover. Klassen bygges opp av oppvarming med elementer både innen jazz og contemporary. Det blir teknikkøvelser for føtter, styrke, senter og spenst, samt god uttøyning. I tillegg vil vi jobbe med variert koreografi . Timen fordrer at du er trent i jazz teknikk, og kan følge koreografi på et middels avansert nivå. Kurset er en fin mulighet for deg som f.eks har vært bort fra dansen en, og ønsker å komme tilbake i danseform. Passer også for deg som har erfaring fra Dance Work Out eller lignende klasser.