INFORMASJON VIA MAIL SØNDAG 8.11.20

Hei kjære elever og foresatte!

Det har vært mye informasjon i nyhetsmediene angående nye tiltak og regler rundt nye smittebølger. Vi følger nøye med, og jeg har senest i dag snakket med en politiker i Drammen. Det er foreløpig ikke vedtatt nye regler i vårt distrikt. Et medlem av styret i Attic er ansatt sentralt i Buskerud Idrettskrets, og de venter også på nye vedtak.

Det er berammet et nytt møte i Drammen Kommune i morgen, hvor de sannsynligvis tar den endelige bestemmelsen om det blir flere restriksjoner enn dem vi har pr. i dag. Det kan se ut som det  er fare for stenging av fritidsaktiviteter for voksne, men de ønsker å skåne barne- og ungdomsaktiviteter. Forestillinger, kamper, kulturarrangementer og annet som samler mange mennesker, vil bli avlyst.

Dermed gjelder reglene fortsatt om en meters avstand, god håndhygiene, spriting av hender og holde dere hjemme ved sykdom. Jeg vil motta direkte informasjon hvis dette endrer seg i morgen, og vil straks gi beskjed videre til dere alle.

FORELØPIG ÅPENT INNTIL NYE BESKJEDER  ER MOTTATT! Hvis dere ikke hører noen ting fra oss, så er vi åpent som vanlig i morgen.

PÅBUD OM MUNNBIND FOR FORELDRE SOM FØLGER VÅRE YNGSTE DANSERE INN I VÅRE LOKALER! Ett nytt påbud vil vi gjøre, og det er at alle foreldre som følger elever inn i lokalene, må bruke munnbind.

HJEMMETRENING. Yoga og Pilatesavdelingen har allerede klargjort nye videoer på hjemmesiden “Attic Yoga og Pilates Hjemmetrening”. Flere av instruktørene jobbet med dette igår. Vi åpner denne siden i morgen uansett hva som skjer. Det er flere som kanskje er engstelige for å komme til trening, eller er hjemme på grunn av karantene.
LINK HER. Be om å bli medlem, og oppgi hvilket kurs du er påmeldt. Velkommen!

Dette er et gratis tilbud til alle dere som er medlemmer denne høsten på Attic, og deres familiemedlemmer. Vi går inn i den mørkeste tiden nå, og nyhetsbildet er ikke hyggelig for noen av oss. Vi er vel alle lei av å bekymre oss, og håper å få igjen vår normale hverdag. Et råd fra oss til dere alle er å ta en pause i sammen, tren yoga og pilates og hold dere i form, ha fokus på pusten og ro ned kroppen.

Vi håper selvsagt at vi kan fortsette ut semesteret. Det har foreløpig ikke vært smitte hos oss, og vi føler vi har trygge rammer i forhold til smittevern. Vi er jo ekstra heldige i denne situasjonen med god luft og store lokaler, hvor vi kan holde en-metersregelen.

Ta vare på dere selv!

 

 

 

Vennlig hilsen fra
——————————
ATTIC AS
Dans, scenekunst, pilates & yogasenter
WENCHE BRUN
——————————

Skogliveien 4
3047 Drammen
Tlf: 41 52 21 80

e-post: attic@attic.no
hjemmeside: www.attic.no
www.facebook.com/#!/attic.no