INFORMASJON VIA MAIL MANDAG 9.11.20 KORONATILTAK

Hei igjen, kjære elever og foresatte!

NYE SMITTEVERNTILTAK FRA KOMMUNEN

Kommunen kan dessverre ikke gi oss tydelige og klare beskjeder angående nye vedtak. Formelt sett blir forslagene om de nye tiltakene behandlet og foreslås vedtatt på Kommunestyremøtet i kveld kl. 1900.  Drammen Kommune gir dog på nåværende tidspunkt, beskjed om at de velger å følge Oslo Kommunes forsalg til vedtekter. Disse er heller ikke formelt vedtatt foreløpig. Det er imidlertid lagt føringer på hva som kommer til å skje framover.

Jeg har snakket med kontoret til den kommunale smittevernlegen, som sier det samme som foreslåtte vedtak. De er sikre på at alle voksne aktiviteter vil bli stengt fra og med kl. 2400 i natt. Reglene gir oss muligheten til å undervise i kveld, men vi anbefales å stenge for de voksne allerede nå, mandag ettermiddag.

FOR VOKSNE OVER 19 ÅR: AVLYSTE KLASSER PÅ UBESTEMT TID

Vi velger da å stenge alle Yoga- og  Pilatesklasser for voksne, samt danseklasser for voksne over 19 år fra og med i dag kl. 1400. Vi håper inderlig stenging kan begrenses til få uker, så vi kan ta igjen tapte klasser i desember. Stenging gjelder da alle Yoga- og Pilatesklasser pluss reformerklasser. Det gjelder IKKE Yoga ungdom!

Følgende klasser rammes av stenging:
Kurs 5 Jazzdance for voksne med Nina Olsen på mandager
Kurs 15 Dance Bliss med Wenche på mandager
Kurs 40 Klassisk ballett for voksne med Henni på tirsdager
Kurs 30 Hip Hop for voksne med Thomas på tirsdager
Kurs 35 Ladystyle med Nina på tirsdager
Kurs 45 Seniorkompaniet med Wenche på onsdager
Kurs 60 Flamenco med Wenche på onsdager
Kurs 61 Flamenco med Carmen på onsdager
Kurs 56 Jazz Commercial teen/voksne med Bendik på onsdager (det gjelder IKKE dere som er under 20 år – dere møter til vanlig klasse)
Kurs 66 Contemporary teen/voksne med Lotte på torsdager (det gjelder IKKE dere som er under 20 år – dere møter til vanlig klasse)

Vi beklager og er utrolig lei oss for at dere ikke kan komme på trening. Vi vil savne dere stort! Vi krysser alt vi har for at vi snart møtes igjen, men nå er tiden inne for en felles dugnad for å begrense smitten. Det går ut over oss alle på en eller annen måte, men vi håper og tror på bedre tider.

ALLE DANSEKLASSER FRA 3 TIL 19 ÅR ER FORTSATT TIL SAMME TIDER

Jeg fikk beskjed fra Smittevernkontoret at de foreløpig skåner barn og ungdom, og at disse kan fortsette med sine fritidsaktiviteter. Man har erfart at det skapes utfordringer når barn og unge ikke får lov å utfolde seg, og det er et sterkt ønske om at de skal fortsette med sine aktiviteter. På bakgrunn av dette, er resterende danseklasser åpent som vanlig. Vi vil holde dere fortløpende orientert dersom det skulle skje endringer.

Vi fortsetter med samme smittevern, samtidig som vi ber om at alle er ekstra forsiktige. Husk småbarnsforeldrene MÅ ha munnbind i våre lokaler! Dansere over 12 år bes om å bruke munnbind til og fra trening dersom dere tar buss eller tog.

HJEMMETRENING

Vi oppfordrer igjen dere som ikke kan komme til Attic,  å melde dere inn i Facebook-gruppen “Attic pilates og yoga hjemmetrening”, og ta en yoga- eller pilatesklasse hjemme. I gruppen er det flere alternativer å velge mellom. Samtidig arbeider vi nå med en plan hvor vi forsøker å gjennomføre EN LIVE-KLASSE hver dag, med et tilbud for voksne! Ta gjerne en ekstra klasse hjemme, selv om dere trener på Attic i vanlig klasse!

HVIS VI FÅR LOV Å KOMME MED TIPS

Hold humøret oppe og tren hjemme med dyktige instruktører via nettet! Heldigvis er naturen koronafri, så ta en skogtur med litt ekstra styrkeøvelser langs veien! Eller benytt naturen, ta den inn og tøm hodet for alle tanker. Nå har du kanskje også tid til å lese en god bok under et varmt teppe? Ring en venn som du ikke har snakket med på lenge, det er mange engstelige og ensomme er ute, i denne mørketiden med så mange begrensninger. Spill meditasjonsmusikk, (det ligger mye fint på YouTube) konsentrer deg om pusten og pust deg ned til din indre stillhet.  Vi bidrar alle med noe positivt hvis vi både tar vare på oss selv, og gjør andre glad.

 

Vennlig hilsen fra
——————————
ATTIC AS
Dans, scenekunst, pilates & yogasenter
——————————

Skogliveien 4
3047 Drammen
Tlf: 41 52 21 80

e-post: attic@attic.no
hjemmeside: www.attic.no
www.facebook.com/#!/attic.no