Hei alle sammen!

Vi er veldig glade for å kunne informere om at vi åpner Attic litt etter litt, fra og med torsdag 14. mai!

Dans- og sangklassene: Vi kan starte med de fleste klassene, med noe redusert tid på grunn av smitteregler med inn- og utgang av lokalene. Se link til NY TIMEPLAN med litt endrede tidspunkter, og kanskje en annen sal en normalt, på grunn av antall elever i klassen. Noen klasser er også delt i to, de får direkte mail fra oss.
Siste treningsdag i dette ekstraordinære semesteret blir fredag 12. juni.

Vi kan dessverre ikke starte med våre yngste fra 3-5 år. Egen info kommer til dere.

Pilates, yoga og reformeravdelingen: Denne avdelingen faller under regler for treningssentre og yogastudioer, og har dessverre forbud til 15. juni. Online treningen fortsetter, og det blir i tillegg utetrening når det blir litt varmere i været. Info kommer.

Oppstart av salundervisning gjøres etter retningslinjer fra Helsemyndighetene, Idrettsforbundet og NoDa (Norske Dansekunstnere). Det vil bli litt annerledes enn normalt, fordi vi må ha strenge regler i forhold til smittevern. Vi håper allikevel alle vil oppleve gleden ved å danse igjen, like mye som vi gleder oss til å se dere igjen.

Det er viktig at dere som foresatte gjennomgår nøye reglene rundt smittevern på Attic, med elevene før de kommer til trening. Vårt største ønske er at alle skal føle seg trygge og ivaretatt under trening, både elever, foresatte og de ansatte.

Slik vil kvelden være på et litt annerledes Attic:

1) Det er kun elever (og pedagoger og vakter) som skal være inne i lokalene. Foresatte må vente ute. Det vil være maks. 20 personer i et rom med 1 meters avstand til hverandre. Noen grupper har fått tildelt ny sal pga. antall elever, og noen er delt i to grupper. Informasjon sendes separat til de dette gjelder for.
2) Ikke kjør biler fram til døren. Alle møter på plenen utenfor hovedinngangen. Vakter kommer ut og geleider elevene inn i klassen. Vær presise.
3) Adkomst til Himmelsalen er inn gjennom hovedinngangen og rett inn i salen. Skoene tas av som vanlig i entreen. (Klassene forskyves i forhold hverandre, slik at vi har kontroll på inn- og utgang i lokalene.)
4) Adkomst til Hovedsalen er inn gjennom hovedinngangen og rett inn i salen. Skoene tas av som vanlig i entreen og settes i publikumsgarderoben bak resepsjonen.
5) Adkomst til Regnbuesalen og Stjernesalen er gjennom garasjen bak hjørnet på høyre side av bygning D. Skoene tas av i garasjen.
6) Alle elever vil få Antibac på hendene sine før de begynner, og etter de er ferdige. Det står også Antibac rundt omkring.
7) Pedagogene vil ha opprop slik at vi har oversikt over hvem som er i klassene.
8) Barrene vaskes med Antibac mellom klassene.
9) Alle MÅ ha på seg fottøy eller sokker når de danser.
10) I de klassene det er floorwork, blir gulvene vasket etter timen.
11) Klassene vil være noe kortere enn vanlig slik at det er trygge forhold rundt inngang og utgang av timen. De vil si at alle må ha forlatt salen før neste klasse kan komme inn. I noen tilfeller må det også vaskes. Se forrige punkt.
12) Garderobene, resepsjonsområdet og mesaninen vil være stengt, men publikumstoalettene vil være åpne. Disse blir vasket kontinuerlig. Det vil også være Antibac på sprayflasker på toalettene, slik at elevene selv kan velge å bruke disse før de går på toalettet.
13) Cafeen vil være stengt, så HUSK egen vannflaske!

ALLER VIKTIGST:
HVIS ELEVEN HAR SYMPTOMER PÅ SYKDOM, MÅ DERE BLI HJEMME!

HUSK PÅ Å HOLDE MINST 1 METER AVSTAND TIL HVERANDRE!
NYSE ELLER HOSTE INNE I ALBUKROKEN!
INGEN KLEMMING OG KROPPSKONTAKT ENNÅ!

VELKOMMEN TILBAKE TIL DANS FRAM TIL FREDAG 12. JUNI!

SE TIMEPLANEN HER