Healing Yoga

Dette er timen for deg som søker healing og utvikling ved siden av myk yoga. HealingYoga er en naturlig og helhetlig form for yoga som passer alle nivåer, hvor vi fokuserer mer på energi enn fysisk kropp. Alle har utbytte av den, uansett styrke, smidighet eller tidligere erfaringer.

Selve yogaøvelsene er tatt ut fra det mer klassiske og Hatha Yoga, men de er mindre statiske og skal gi mulighet for flyt av energi i ett med myke bevegelser. Dette betyr igjen at den er passende for alle, uansett din tidligere erfaring. Vi jobber mer ut ifra chakrahjulene – lærer oss selv å kjenne bedre, og går inn for å frigjøre og hente vår indre kraft.

Vi bruker god tid på intensjon, affirmering, visualisering og manifistering som gir kraft og styrke på veien til deg som er deltaker. Dette øker også healingfrekvensen i deg. Selve avspenningen går over i dype, indre reiser hvor trommer, rasler, syngeboller og chanting benyttes. Det er musikk og toner, oppløftende vibrasjoner som hever din energi og virker helbredende for kropp, sinn og sjel. Velkommen til en sterk og vakker stund!

Mandag kl. 1730 med Vilde Lassem