attic

EVENT

Vi har flotte lokaler der det kan arrangeres forestillinger, konserter, møter, kick-off osv. Hovedsalen har lyd- og lysanlegg og sitteplasser til ca. 200 personer. Åpent for arrangementer på dagtid, samt fredag kveld og lørdag. Vi har et hyggelig cafe-område med serveringsmuligheter.

Utdrikningslag

Hos oss har du muligheten til å gi en annerledes opplevelse til bruden/brudgommen! Hva med å starte med en Yogaklasse for hele gruppen, en god start på en hektisk festdag? Eller en Flamencoklasse med skjørt, vifter, sjal og lidenskap? Eller hva med å ta på seg caps, baggy bukser og hettegenser, og kaste seg ut i en HipHop-session? Her har du muligheten til å være kreativ. Vi kan sammen skreddersy en unik opplevelse, ikke bare for dagens hedersgjest, men også for alle deltagerne!

Vi har en flott resepsjon hvor dere kan møtes i forkant, eller slappe av i etter treningen! Andre eksempler kan være: Musical (morsomt, sensuelt og gjerne med sang), Street Dance, MTV, eller en morsom Dance/Workout-klasse som inneholder forskjellige stilarter innen dans, – enkelt og morsomt! Dersom brudeparet skal ha utdrikningslag samme dag: hvorfor ikke gi dem eller gruppene kombinert en samlet start på dagen med pardans? Vals, tango, salsa o.l…?


Det er også mulig å bestille en time med dans og instruktør for et bursdagsselskap ol.

Rectangle 455445 920x1024