CHRISTIAN SMITH JOHNSEN

Christian Smith Johnsen er 25 år gammel og jobber freelance, som danser, koreograf og instruktør. Han har utdannelse innen dans på Follo Folkehøgskole (Hip Hop linjen), Bårdar International Dans og Bårdar Akademiet med fordypning i Hip Hop.

Han har undervist siden han var 16 år, og holdt workshoper i Norge og i Sverige. Hans hovedfokus er Hip Hop og Koreografi. Han bruker Old School vokabularet i Hip Hop, men også elementer fra House og Popping i sin undervisning.

I klassene har Christian fokus på at elevene får forståelse for Hip Hop dansen og dens kultur, og at elevene får ett eget vokabular innenfor Hip Hop. Elevene skal kose seg, ha det gøy og få noen utfordringer. Hans personlige koreografistil, henter inspirasjon fra alt fra popping og organiske bevegelser til harde og kjappe bevegelser.

Christian har danset på ulike eventer i Norge, og bl.a. vært på turné med Stina Talling på VG Lista, danset på Stjernekamp, Norske Talenter og i Norway Cup. Han har også vært en del av Ensemblet i “Flashdance The Musical” på Chateau Neuf.

Christian skal undervise på fredager i diverse Hip Hop klasser, og starter med NYHETEN Hip Hop Freestyle.  Han skal også ha ansvaret for Attics Hip Hop kompani IllmAttic.