attic

Attic Shop

Attic Shop er vår butikk der vi selger sko til de forskjellige danseformene, samt treningstøy og annet utstyr man trenger. Se våre tips og retningslinjer under, og kom gjerne innom oss for veiledning! Vi selger danseutstyr fra Block, Capezio og Intermezzo, og yogaklær og -utstyr fra Run & Relax og Manduka.

Åpent mandag til torsdag kl. 1600-2030, fredag kl. 1600-1830.
(Butikken åpner ved dansesemesterets start, og stenger ved semesterets slutt.)

Danseutstyr til barn i alder 4 – 7 år

I våre forestillinger bruker vi hvite grunndrakter og blek rosa ballettsko. Dette er et godt utgangspunkt når man skal velge dansetøy. Grunndrakt tilbys også i blek rosa, som gjerne brukes i de klassiske timene. Typisk supplement til barna er produkter i strikk, som f.eks leggvarmere og omslagsjakker, og klassiske omslagsskjørt i tyll.

Danseutstyr til barn i alder 8 – 12 år

I våre forestillinger bruker vi sorte grunndrakter og sorte jazzsko eller ballettsko til ballettklassene. Dette er et godt utgangspunkt når man skal velge dansetøy. En sort jazzbukse er et godt supplement til grunnutstyret. Grunnutstyret tilbys også i blek rosa som gjerne brukes i de klassiske timene. Vi har et godt utvalg av tilleggsprodukter i strikk, som f.eks leggvarmere, omslagsjakker og korte/lange bukser.

Tenåringer/voksne

Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy, er best. Ha gjerne en grunndrakt i sort til jazz/moderne og hvit til klassisk. I tillegg har vi i Attic Shop et godt utvalg av strikk, skjørt og drakter. Det er viktig å ha riktig skotøy i våre timer enten du danser jazz, moderne eller  klassisk. I Attic Shop finner du sko tilpasset alle våre timer, fra myke ballettsko til dansesneakers.

Rectangle 455445 920x1024
Rectangle 4544
Flamenco og musikal

Vi tilbyr sko på bestilling til disse timene. Rådfør deg med din pedagog ved valg av type sko. Bestillingen gjør du i vår butikk, der vi har utstillingsmodeller.

Yoga, Pilates, Yogalates og Reformer

I disse klassene trener man uten sko og i komfortabelt treningstøy. Av hensyn til hygiene ønsker vi at man trener med sokker på Reformerklassene, og medbringer håndkle til alle mattetimer. Vi har matter til utlån i alle klasser, men oppfordrer spesielt Yogaklassene om å investere i egen matte, da man trener barbent i disse klassene. Yogamatte kan man få kjøpt i shopen.