Hva er skånsom yoga?
Dette kurset består av rolig yoga øvelser som styrker, tøyer og skaper sirkulasjon for rygg, nakke og skuldre. Vi fokuserer på pust, ilstedeværelse og det helsefremmende aspektet ved yoga. Økt sirkulasjon og stress reduserende aktivitet for hele kroppen.Hva kan yoga gjøre for meg?
Forskning viser at trening ved saktegående bevegelser gir svært gode resultater for reduksjon av smerter og bedret neurologisk kontakt med kroppen. Yoga blir i stadig større grad benyttet som terapi for smerter (rygg, nakke, skuldre), ved kreftdiagnose/behandling, leddgikt, fibromyalgi, ms, me ,og andre diagnoser og smerter.

Også ved stress og utbrenthet ser vi at yoga har en helsefremmende virkning da det parasympatiske nervesystemet spenner av og senker stress responsen i kroppen. Dette bidrar så til bedret immunforsvar og motarbeider betennelser i kroppen.

Passer denne timen for meg?
Skånsom yoga passer for alle uansett kjønn, alder eller trenings bakgrunn. Du trenger ikke å ha gjort yoga tidligere for å delta på dette kurset.
Vi jobber spesifikt med øvelser som bidrar til å løsne opp stress i kroppen, som tøyer, styrker og øker blodsirkulasjonen i kroppen.

Skånsom Yoga tirsdager 10.15-11.15 med Ingvild Søeide

Dersom du er usikker på om dette passer for deg, eller har andre spørsmål ta kontakt med oss på mail attic@attic.no, så vil instruktør Ingvild Søreide hjelpe deg.
Hjertelig velkommen til skånsom yoga hos oss!