Pilatesapparat Reformer

 

Attic er først i Drammen med “reformer” timer. I disse timene utføres pilatesøvelsene på spesialapparater. Elevene får kontinuerlig, personlig veiledning, slik at øvelsene utføres korrekt, og man oppnår maksimalt utbytte.

Apparatet vi bruker heter Reformer. Dette er en maskin i heltre med en skinnbelagt plattform som beveges opp og ned på skinner, ved hjelp av din egen vekt. For økt motstand brukes forskjellige stillinger på stenger, tau og fjærer, som instruktøren legger tilrette for hver enkelt utøver. Det som gjør dette apparatet så eksepsjonelt, er kombinasjonen av styrketrening og fleksibilitet, samtidig som det er en behagelig treningsform. Våre gruppetimer på apparat består av apparater for kun 7 personer. På alle kurs vil vi i starten gi en grundig innføring i bruken av disse apparatene.

Reformer for nye elever: Vi tar kontinuerlig inn nye elever på vårt medium nivå. Man må da først gjennomføre minimum 2 privattimer med introduksjon til teknikken og apparatet. Eller introduksjonskurs.

NYHET: Vi har nå også satt opp  fast nybegynner nivå for de som er helt nye til reformer apparatet.
Reformer medium: Dette er klasser for de som har gjennomført et nybegynnerkurs hos oss, eller har erfaring med denne typen trening fra tidligere. Det er også mulig å komme inn i Reformer medium gruppen ved å gjennomføre et minimum av 2 privattimer med instruktør. Det er også mulig å delta på flere av Reformer  klassene parallelt, dersom man ønsker å øke treningsmengden.
Reformer med./øvet: Dette er en litt øvet klasse,  for de som har gått nybegynner og ønsker større utfordringer. Det er nødvendig med en generell forståelse av grunnteknikken i Pilates, og håndtering av apparatet.

Reformer øvet.: Dette er en øvet klasse for de som har trent reformer over en lengre periode, har god forståelse av teknikken med både matte og apparat, og er klare for dette nivået. Avansement til dette nivået gjøres i samråd med instruktør.

Reformer åpent: Dette er et åpent nivå, men utøver må ha gått nybegynnerkurs eller hatt 2 privattimer.

Vi tar kontinuerlig inn nye elever på Reformer gruppene etter fullført introduksjon ved Privattime-trening. For informasjon, kontakt oss på mail: attic@attic.no!

NB! Reformer inngår ikke i rabattordningen!