LINDA ENGEBRETSEN

er utdannet danser og pedagog fra Den Norske Balletthøgskolen, danselinjen på Trøndertun folkehøgskole og Edge Performing Arts Center i Los Angeles. Hun har undervist i jazzdans, musikaldans, street, moderne og kreativ dans ved
Step Studio, Aktivum danseskole, Rogne musikk- og ballettsenter, Oslo Musikk- og kulturskole, Ås kulturskole og DNBS/Happy on stage i Oslo.

Ved siden av å undervise dans, har Linda gjort mange oppdrag som danser, blant annet vært fast danser for Anine Stang, danset i Oslo Show Group og Pink Diamond Ladies Crew, og diverse tv-show. Hun har som danser og koreograf vært med på og sette opp egne forestillinger som danser og koreograf, som i Good Girl på Scenehuset i 2010, egne prosjekter med kompaniet Just Dance Company og koreografert for ungdomsmusikaler i Oslo.

I tillegg har hun konkurrert tre år i cheerdance hiphop med gruppen Intros Cheercrew, som tok to NM-gull, 4.plass i VM og Dance Worlds i 2010 og 2011, og EM-gull i 2011. De kom også helt til finalerunden i Norske Talenter i 2011.

Idag studerer Linda ernæringsfysiologi på deltid ved siden av å jobbe som danser og pedagog, samt trener pole fitness, pilates og yoga.