JUAN ANTONIO JAIME OG LILLANN IVERSEN

JUAN ANTONIO JAIME

Juan kommer fra den nydelige byen Guanajuato i Mexico. Han ble født med latinske rytmer og musikkens historie i sine blodårer og hans farfar var en av byens musikere. Juan er en av danserne som har vært med på å utvikle Salsa på linje i Mexico, først i Guanajuato og de siste 10 årene som profesjonell danser og instruktør i Mexico City. Juan behersker flere ulike dansestiler som Salsa L.A, Salsa N.Y, Salsa Cubana, Salsa Casino, Cumbia, Kizomba og Bachata. Hans spesialitet og lidenskap de siste årene er Bachata, med en blanding av Bachata Dominicana og Bachata Moderna. Juan har i dag sin egen danseskole i Mexico City med nivå fra nybegynnere til avansert Salsa, Bachata og Kizomba. Han koreograferer klasser og show for elever og har sin egen dansegruppe Bachata PRO. Han organiserer workshops, sosiale dansekvelder og event. Han har deltatt i flere store Salsa Kongresser i Mexico både som koreograf og profesjonell danser.

LILLANN IVERSEN

Lillann har sin opprinnelse fra Sportsdans fra hun var 4 år gammel. Fra 2005 ble hun introdusert for Salsa i Sevilla (Spania), som ble hennes store passion in life. Ved siden av å være instruktør ved ulike treningssentre i Drammen/Oslo, ble Lillann raskt en del av det norske Salsamiljøet. Hun har siden 2006 danset hos Jazzy for SalsaKompaniet, der hun ble en del av hans dansegruppe Irache og startet opp salsakurs i Drammen for SalsaKompaniet. Hun har danset i en rekke nasjonale og internasjonale Salsa Kongresser med og for SalsaKompaniet. Lillann har også tidligere undervist Zumba ved Attic i Drammen. På grunn av hennes arbeidskarriere for Schibsted Media Group, flyttet hun til Mexico City i 2015 hvor hun møtte Juan. Der danset hun i gruppen BachataPRO samt underviste med Juan i ulike workshops.

 

Juan har studert psykologi ved universitet i Mexico City, og han ser på pardans som et sterkt sosialt uttrykk for kommunikasjon. Juan og Lillann deler sin lidenskap, der dansens magi ligger i dansernes forbindelse seg imellom, og måten de kommuniserer og uttrykker seg på, gjennom musikk.  Nå venter de sitt første barn sammen, og kommer i den anledning tilbake til Norge og Drammen. De tar med seg sin store lidenskap i livet, og ønsker å dele denne med dere.

De vil ikke bare lære bort dansetrinn, men de ønsker å utvide det latinske miljøet i Drammen ved å arrangere sosiale dansekvelder hos Attic. De opererer også som offisielle samarbeidspartnere med SalaKompaniet i Oslo.