_____________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 11. mai   TO WORKSHOPER MED BJØRN JAKOBSEN

Attic Pilates og Yogastudio inviterer til yoga workshop og vinyasaklasse med Bjørn Jakobsen!

Det skal holdes 2 økter:
Kl. 1000-1200 Håndstående workshop
Pris: Kr. 400,-
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/56
Nivå: åpent (fysisk yoga)

Kl. 1230-1400 Flow with grace (klasse)
Pris: Kr. 300,-
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/57
Nivå; åpent, (fysisk yoga), anbefaler å ha gjort noe yoga før

Mer om dagens program:

Kl. 1000-1200 Håndstående Workshop
I denne workshopen ønsker vi å jobbe med den” rette linjen” i håndstående. Utgangspunktet er forskjellig fra person til person. Noen har mye fleksibilitet som skaper ustabilitet og andre har mye styrke og muskler som hemmer bevegelsesutslag. Det er ulike tilnærminger til det å stå på hendene. Noen vil bare komme seg opp og bli, mens vi i denne workshopen vil jobbe systematisk for å få med oss alle komponentene fra fingrene og hele veien opp til føttene.
Vi vil gjennomføre mange drills som inkorporer fleksibilitet og styrke på de ulike delene av kroppen. Det å stå på hendene kan også være en mental utfordring, så vi vil benytte ulike verktøy som vegg, partnerøvelser for å skape trygghetsfølelse, og yogaprops.

Kl. 1230-1400 Flow with Grace (klasse)
I denne timen beveger vi oss i takt med pusten og utfører dynamiske yogaøvelser som utfordrer vår balanse, fleksibilitet og styrke. Vinyasa kjennetegnes av at vi synkroniserer bevegelser og pust, og fokuset for denne timen er å skape flyt og bevegelsesfrihet. Timen bygges opp gradvis og instruktør vil vise ulike alternativer, så nivået passer den enkelte. Passer for alle, men anbefales at man har gjort noe yoga tidligere.

Om instruktøren:
Bjørn har en bakgrunn som Norgesmester i turn og har jobbet i treningsbransjen i mange år. Han er utdannet personlig trener gjennom AFPT, og har presentert yogatimer og holdt workshops rundt omkring i Norge og i utlandet. Hans timer kjennetegnes av å kombinere styrke, bevegelighet og lekenhet.

Varmt velkommen til en dag full av inspirasjon!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ONSDAG 29. mai –  To workshoper: “Yin Yoga med solar plexus i fokus” og “Emosjonell healing med eteriske oljer”

Vi ønsker sommeren velkommen med en utvidet yin yoga.  Det er solar plexus chakra, vårt kraftsenter, som står i fokus. Vi bruker både tilrettelagte yin yoga posisjoner og eteriske oljer som styrker dette. Varmt velkommen til en nærende kveld i sommerens tegn med oss!

Tidspunkt: Kl. 1800 – 1930 
Pris: kr. 300,-
Nivå: For alle
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/70

 


Velkommen til en innføring i bruk av eteriske oljer til emosjonell healing. Du vil få en fin innføring i hvordan å rense kroppen for emosjonelt og fysisk stress, og hvordan å tilføre eteriske oljer for å støtte deg i hverdagen. Det blir en gjennomgang av flere oljer som støtter dette, og gode verktøy for hvordan du kan møte hverdagens utfordringer. Kurset blir holdt av Ingvild Søreide og Silje Brun, som har god erfaring med bruk av eteriske oljer i sitt eget liv, i yogaundervisning, og i behandling en til en. Du får med deg en eterisk olje til en verdi av kr. 200,-. Det vil også være mulighet for å bestille oljer etter kurset, om ønskelig.

Tidspunkt: Kl. 2000 – 2115
Pris: kr. 200,-
Nivå: For alle
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/71