FREDAG 26. oktober

Vi inviterer til fredagsworkshop med vår Ashtangalærer Lotte Smedberg Myhre: Fredag 26.oktober!

Tema: Ashtanga Yoga workshop med filosofi og teknikk.
Tidspunkt: Kl. 1845 – 2045
Pris: Kr. 250,-
Nivå: Passer alle

Påmelding: HER

Mer info:
Hva er yoga? Er det trening, meditasjon, hengivelse eller et selvstudium? Vel, grunnleggende yogafilosofi hevder at det er alt dette, og litt til 😉
Og hva er så overføringsverdien fra det vi gjør på matta til hverdagslige sysler?
Vi skal snakke litt om det også👍🏻
Vi vil jobbe med et teknisk blikk på en rekke yogaposisjoner. Hvilke er viktigst? Vel,det finnes tusenvis av forskjellige asanas/posisjoner! Og utfordringene er like mange som menneskene som utfører dem. Alle kropper er forskjellige. Vi skal se på det helt grunnleggende og tekniske ved Ashtangasystemet, prøve å forstå serien, og se nøye på de mest utfordrende nøkkelposisjonene. Oj, høres det vanskelig ut? Neida. Vi kasterr oss uti det med den kroppen, bakgrunnen og kunnskapen vi har.
«That is the real yoga».

Varmt velkommen💜

______________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 3. november

Vi inviterer til en nærende morgen med Yoga, Elementer Og Eteriske oljer🙏

Klassen vil være en dynamisk Vinyasa yogaklasse hvor vi vil utforske de 4 elementer støttet av herlige, eteriske oljer.
Du kan vente deg en varmende yogapraksis, god veiledning av to erfarne instruktører, gode oljer, guidet avspenning og nakkemassasje.

Unn deg denne herlige starten på dagen!

Dato: Lørdag 3. november
Tidspunkt: kl.1000 – 1200
Pris: Kr. 250,-

Påmelding: HER

Instruktører: Ingvild Søreide og Silje Brun

Varmt velkommen💜

____________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 17. november

Attic Pilates og Yogastudio ønsker varmt velkommen til workshop med den anerkjente læreren Katrine Berge!

Bli med på denne populære yogaklassen med yogaterapeut Katrine Berge, hvor vi jobber med å åpne hjertet og stabilisere psoas, noe du vil merke som sunn funksjon i bekken, hofter og nedre rygg, mer liv og energi i kroppen, og glede i relasjonen til deg selv og andre.
Psoas er en av kroppens mest undervurderte og viktigste muskulatur, og en av kroppens lengste muskler som strekker seg gjennom halve ryggsøylen, over bekkenet og ned mot øvre del av lårene. Når vi har plager i bekken, rygg og hofter, er det ofte at Psoas er involvert, enten som en stabilisator eller mangel på sådan.
Derfor er det å bli kjent med Psoas i egen kropp viktig for helsen i bekken, rygg og hofte, som ofte forplanter seg videre til nakken og skuldre. Dette er også viktig for helsen i fordøyelsen og spesielt for kvinnelige kjønnsorganer.

Et svært viktig element er også at Psoas sitter i setet for de 3 nederste chakraene. Dette er kraftsenteret vårt, oppfattelsen av oss selv og hvem vi er, og vår følelse av trygghet og det å stå godt i oss selv. Psoas åpnes via hjertet, og gjennom nære og kjærlige relasjoner. Tilgangen til dette kan ofte lukke seg i livets travle hverdager. Å åpne hjertet er desto mer viktig både for hvordan vi har det med oss selv, hvorvidt vi kjenner nærhet i relasjonene våre, og for Psoas sin evne til å stabilisere og skape en sunn rygg, bekken og hofte-balanse, samt sunn funksjon i indre organer. Dette er spesielt viktig for oss kvinner.

(Det vil bli brukt essensielle oljer for å støtte effektene av yogaøvelsene)

«Jeg kaller Psoas-muskulaturen for Gudinnemuskulaturen, nettopp fordi den handler om egenkraft, stødighet og feminine egenskaper som omsorg, varme og nærhet.»

Om Katrine:
Katrine Berge er biokjemiker, en anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Hun har utviklet Deva Yoga, studert essensielle oljer i medisinske laboratorium og jobber blant annet med å undervise i bruk av yoga og oljer som terapeutisk verktøy, for å fremme helse med naturlig livsstil.

Sted: Attic Pilates og Yogastudio
Adr.: Skogliveien 4, Sundland Næringspark
Dato: 17. november
Tidspunkt: Kl. 1000 – 1230
Pris: Kr. 400,-

Nivå: Passer alle

Påmelding: HER

Denne dagen bør du IKKE gå glipp av!

Varmt velkommen💜

________________________________________________________________________________

LØRDAG 17. november

Naturlig livsstil og enkle verktøy i hverdagen med essensielle oljer, med Katrine Berge!

Hjertelig velkommen til denne superpopulære introklassen som tar deg med inn i en verden av essensielle oljer, og hvordan du kan bruke dem til å gjøre hverdagene renere, lettere og mer levende!

Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet gleden, helsen og energien, på den naturlige måten.

Du får blant annet lære helt konkret å bruke essensielle oljer for å leve rent og naturlig, som for eksempel for å støtte bedre søvn, en harmonisk fordøyelse, et bedre immunforsvar, stive muskler og ledd, redusere stressnivået i kroppen, og ikke minst hvordan å støtte den emosjonelle og spirituelle delen av oss mennesker.

Om Katrine:
Katrine Berge er biokjemiker, en anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Hun har studert essensielle oljer i medisinske laboratorium, brukt dem selv i over 20 år til å leve rent og naturlig, og holder foredrag og kurs i hvordan leve en naturlig livsstil med essensielle oljer.

Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem til å hjelpe deg selv, barna dine, og din nære og kjære. Og du vil få med deg en olje hjem som du kan ta i bruk med det samme!

Sted: Attic Pilates og Yogastudio
Adr.: Skogliveien 4, Sundland Næringspark
Dato: 17. november
Tidspunkt: Kl. 1300 – 1400
Pris: Kr. 200,- (Inkludert en olje til å ta med deg hjem, til en verdi av kr. 200,-)

Påmelding: HER

___________________________________________________________________________________________________________________________________

TIRSDAG 18. desember

Unn deg selv en kveld i førjulstiden til “YogaSpa” for kropp og sinn! Attic Pilates og Yogastudio inviterer til “YogaSpa” med live musikk fremført av verdensmusiker Joseph Angyal!
 
Vi gleder oss stort over å kunne invitere til denne helt spesielle tirsdagskvelden i førjulstiden!
YogaSpa vil gi deg varmende Vinyasa yoga, og myke Yin stillinger (posisjoner vi holder over tid). Du veiledes av to erfarne instruktører til lyden av Joseph Angyals fantastiske toner.
Du kan forvente deg varme, klar instruksjon, inspirerende live musikk, oljer, massasje, og god avspenning!
 
Dato: Tirsdag 18. desember
Tidspunkt: Kl. 1900 – 2100
Sted: Attic Pilates og Yogastudio
Pris: Kr. 350,-
Nivå: Åpent nivå

Påmelding: HER

Om Joseph Angyal:
Joseph Angyal er en ungarsk komponist og musiker, bosatt i Drammen.
Angyal er musiker, musikalsk leder og huskomponist ved Brageteatret Regionteater i Buskerud. Han er etablert som musikklærer og konsertmusiker og kjent for konserter og opptredener i Norge og i utlandet. Joseph Angyal spiller fiolin, saksofon og fløyte i Jonas Fjeld band.
 
Unn deg selv en kveld i førjulstiden til “YogaSpa” for kropp og sinn!
 
Varmt velkommen!
____________________________________________________________________________________________________________________________________