_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TORSDAG 14. februar ETERISKE OLJER I HVERDAGEN

Naturlig livsstil og enkle verktøy i hverdagen med essensielle oljer.

Hjertelig velkommen til denne introklassen som tar deg med inn i en verden av essensielle oljer, og hvordan du kan bruke dem til å gjøre hverdagene renere, lettere og mer levende! Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet, gleden, helsen og energien, på den naturlige måten. Du får blant annet lære å bruke essensielle oljer for å leve rent og naturlig, som for eksempel for å støtte bedre søvn, en harmonisk fordøyelse, et bedre immunforsvar, stive muskler og ledd, redusere stressnivået i kroppen, og ikke minst hvordan å støtte den emosjonelle og spirituelle delen av oss mennesker. Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem til å hjelpe deg selv, barna dine, og dine nære og kjære. Og du vil få med deg en oljeblanding hjem som du kan ta i bruk med det samme!

Introduksjonen holdes av yogainstruktørene Silje Brun og Ingvild Søreide som begge benytter oljer i sin egen hverdag, og i deres arbeid som yogalærere.

Tidspunkt: 14. februar kl. 2030 – 2130
Pris: kr. 150,-
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/62
Sted: Attic, Sundland Næringspark

Varmt velkommen!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 9. mars THE GRACE OF ASHTANGA YOGA

Pernille Bønkan vil sammen med Lotte Myhre lede dere gjennom en Lørdag i Ashtanga Vinyasa Yogaens navn.  De vil dele nyttige tips om hvordan man tilnærmer seg metoden, for å kunne bruke det som et nyttig verktøy i en for mange, hektisk hverdag. Pernille er en av eierne på Puro Yoga i Oslo, og underviser i Ashtanga Yoga der. Hun har også hovedansvaret for Mysore-programmet. Hun har gjort seg mange betraktninger gjennom 20 år med regelmessig praksis av metoden. Lotte Myhre er Attics Ashtanga Yoga instruktør. Hun praktiserer på Puro ukentlig, og er utdannet under Puro Yogas lærerutdannelse med Alexander Medin.

Kl. 1000 (Teoretisk ) Et kort foredrag om hva det vil si å ha en yogapraksis – om intensjon, fokus, konsentrasjon og meditasjon.

Kl. 1030 – 1200 ( Praktisk ) En tradisjonelt ledet time, med sanskrit telling.

Pause Lunsj/snack (Vi har lett snack til salgs i caféen, men ta gjerne med lunsj.)

Kl. 1300 – 1500 (Praktisk/Teoretisk ) Mer om Ashtanga vinyasa systemet – hva menes med det? På hvilken måte kan det lede til større frihet i kropp og sinn? Hvordan kan man navigere dette ut ifra et individuelt ståsted?
Vi vil se på gode alternativer, i de tilfellene det er behov for det, og se på hvordan metoden kan komme til sin rett for den enkelte, og åpne opp for en større bevissthet og glede i livet.

Sted: Attic AS, Sundland Drammen.
Tid: Lørdag 9. mars kl. 1000 – 1500
Pris for hele dagen: Kr. 800,-
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/61

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 11. mai   TO WORKSHOPER MED BJØRN JAKOBSEN!

Attic Pilates og Yogastudio inviterer til yoga workshop og vinyasa klasse med Bjørn Jakobsen!

Det skal holdes 2 økter:
Kl. 1000-1200 Håndstående workshop
Pris: Kr. 400,-
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/56
Nivå: åpent (fysisk yoga)

Kl. 1230-1400 Flow with grace (klasse)
Pris: Kr. 300,-
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/57
Nivå; åpent, (fysisk yoga), anbefaler å ha gjort noe yoga før

Mer om dagens program:

Kl. 1000-1200 Håndstående Workshop
I denne workshopen ønsker vi å jobbe med den” rette linjen” i håndstående. Utgangspunktet er forskjellig fra person til person. Noen har mye fleksibilitet som skaper ustabilitet og andre har mye styrke og muskler som hemmer bevegelsesutslag. Det er ulike tilnærminger til det å stå på hendene. Noen vil bare komme seg opp og bli, mens vi i denne workshopen vil jobbe systematisk for å få med oss alle komponentene fra fingrene og hele veien opp til føttene.
Vi vil gjennomføre mange drills som inkorporer fleksibilitet og styrke på de ulike delene av kroppen. Det å stå på hendene kan også være en mental utfordring, så vi vil benytte ulike verktøy som vegg, partnerøvelser for å skape trygghetsfølelse, og yogaprops.

Kl. 1230-1400 Flow with Grace (klasse)
I denne timen beveger vi oss i takt med pusten og utfører dynamiske yogaøvelser som utfordrer vår balanse, fleksibilitet og styrke. Vinyasa kjennetegnes av at vi synkroniserer bevegelser og pust, og fokuset for denne timen er å skape flyt og bevegelsesfrihet. Timen bygges opp gradvis og instruktør vil vise ulike alternativer, så nivået passer den enkelte. Passer for alle, men anbefales at man har gjort noe yoga tidligere.

Om instruktøren:
Bjørn har en bakgrunn som Norgesmester i turn og har jobbet i treningsbransjen i mange år. Han er utdannet personlig trener gjennom AFPT, og har presentert yogatimer og holdt workshops rundt omkring i Norge og i utlandet. Hans timer kjennetegnes av å kombinere styrke, bevegelighet og lekenhet.

Varmt velkommen til en dag full av inspirasjon!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________