_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 26. oktober –  Yoga og krystaller med Ragnhild Lien

Vi er så heldige å få besøk av kunnskapsrike Ragnhild Lien.  Hun har undervist og praktisert ulike yogastiler i 20 år. Hun er sertifisert 500 timer i Yogaworks TT og 300 timer Tantra Flow Yoga. Hun har også 30 års erfaring med spirituelt arbeid og kursvirksomhet, hvor hun blander blant annet yoga med steiner og krystaller. Ragnhild  inviterer oss inn i en verden der vi vil  utforske krystaller og steiner i vår yogapraksis.

Vi starter med en rolig, restorativ yogaklasse med stort fokus på avspenning, og de ulike lagene av The Subtle Body. Ragnhild tar deg med inn på en oppdagelsesreise inn i deg selv med yoga og krystaller som verktøy.
Denne klassen passer for alle nivåer.

Etter klassen tar vi en liten pause. Deretter deler Ragnhild enkle tips om hvordan vi kan anvende krystaller og steiner i vår yogapraksis, og i hverdagen generelt.
Alt er energi. Vi er energi, krystaller og steiner er energi. Det unike med krystaller og steiner er at de er et fantastisk enkelt  og kraftfullt verktøy når vi trenger ekstra støtte til å balansere og styrke vår energi.

Tid: 26. oktober kl. 1000 – 1300
Sted: Attic AS
Pris: kr. 500,-
Påmelding: https://mineevent.no/minearea/Attic/101