NB! Ved påmelding – husk å scrolle helt nederst på kurslisten!      

PÅMELDING HER

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________

 5. – 7. APRIL 2018

FeetUp® Teacher Training // Norway

►► BOOKING
Booking via E-mail: attic@attic.no

Facebook: https://www.facebook.com/events/1511249355619910/

Discover the versatility the FeetUp® Trainer and become a Certified FeetUp® Teacher. In this intensive training we will teach you everything about the FeetUp®. How to use it for your personal practice and your students.

► CONTENT
– theory, practice & co-teaching
– working in pairs, hands-on assistance
– FeetUp®-relevant anatomy and effects
– sequences and partner exercises
– personal training with the FeetUp® Trainer
– creative variations with the FeetUp® Trainer
– teaching language is English

► The FeetUp® Teacher Training is for
– yoga teachers
– physio therapists
– bodyworkers with a yoga background
– pilates, fitness and personal coaches

► CERTIFICATION
after successfully completing the training, participants will obtain the “Certified FeetUp® Teacher” diploma
every participant receives the official FeetUp® Teacher’s Handbook (28 pages, paperback)
listing in the official FeetUp® Teacher index on the official FeetUp® website

► THE TEACHER
Lea Zubak, FeetUp Lead Teacher
For over a decade Lea teaches Yoga and ThaiYoga Massage in Workshops, Retreats and Trainings across Europe. Her holistic approach to movement and life itsself is always infused with joy and an inviation to be authentic and true.

► TIMETABLE
Thursday 1pm – 5pm
Friday 8am – 5pm
Saturday 8am – 4pm

► LOCATION
Attic Dans Scenekunst Pilates and Yogastudio is a large and modern studio located in central Drammen (30mins close to Oslo, Norway). The studio is in a renovated industrial building, and offers classes in spacious studios with glass ceiling, bringing light and warmth into the rooms.
Website: www.attic.no
Facebook : https://www.facebook.com/attic.no/
Instagram: apydrammen /#apydrammen, and attic_drammen

► HOW TO GET TO DRAMMEN, NORWAY
Drammen is a large city only 30 min outside of Oslo with good connection by bus and train.
How to get here:
From Oslo/Gardemoen Airport: Take the airport train straight to Drammen (approx..1 hour)
From Oslo/Torp Airport: train or bus to Drammen (approx. 1 hour)
► Attic studio is located approx. 15 min walk from Drammen train station
► Adress: Skogliveien 4, 3047 Drammen

► PRICE
early bird price: 3500 NOK (early bird, until 15th February)
regular price: 4000 NOK

►► BOOKING
Booking via E-mail: attic@attic.no

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Kurs nr. 153  Kurs i eteriske oljer med Monica Øien

LØRDAG 14. april  

Kl. 1000 – 1230

Påmeldingsfrist 4. april grunnet klargjøring av oljesett. OBS! FÅ PLASSER

Pris kr. 600,- inkluderer oljesett og innhold til å lage en roomspray.

Hva er eteriske oljer og hvordan bruker man dem i hverdagen?

Det å benytte eteriske oljer i hverdagen får stadig mer oppmerksomhet. Mange er skeptiske og mange vet veldig lite om hvorfor man benytter oljene. Men sannheten er at de er kraftfulle verktøy som hjelper deg til en mer holistisk livsstil. De er også et naturlig alternativ til mange av de produktene du bruker hver eneste dag.

På dette kurset vil du få en enkel innføring om Doterras eteriske oljer og de terapeutiske egenskapene oljene har. Videre vil vi lære deg hvordan du kan benytte oljene til massasje, matlaging, rengjøring, førstehjelp, i treningen og undervisningen, og til personlig kroppsbruk. Du får også oppskrifter slik at du kan lage en personlige roomspray til ditt behov.

Varmt velkommen!

Facebook: https://www.facebook.com/events/1027470377390798/

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kurs nr. 151  Dynamisk yogawork med Henriette Lien

LØRDAG 21. april  

Kl. 1000 – 1230

Pris kr. 450,-.

Slow is the new strong! Samfunnets krav er ikke alltid like lett å imøtekomme – dynamikken og energien. Alt går fort, er effektiv og målrettet. Det er så liten tid til refleksjon, pauser og evaluering. Selv på yogamatten kan dette være en utfordring. Vi skal være så flinke, så myke og sterke. Det skal være så avansert og gå så fort at det kan være vanskelig å være tilstede i praksisen sin, i flyten, med både kroppen, pusten og sinnet. I denne workshopen skal vi skru ned tempoet. Dette er absolutt en dynamisk workshop. Du kommer til å svette, og muskler skal strekkes og styrkes. Men i et litt roligere tempo enn du kanskje er vant til i en dynamisk klasse. Det handler ikke så mye om hva du gjør, men hvordan du gjør det. Kvalitet over kvantitet. Nivået passer for alle. For er du en erfaren yogi, kan det være lurt og av og til ta noen skritt tilbake. Riste av seg uvaner som kanskje har sneket seg ubemerket på. Og er du relativt ny på matten, kan du praktisere i et tempo som gir deg tid til å virkelig kjenne etter. 

Velkommen!

Facebook: https://www.facebook.com/events/1979022402347952/

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kurs nr. 152  Yin Yoga med Henriette Lien

LØRDAG 21. april  

Kl. 1300 – 1530

Pris kr. 450,-.

NB! Vi oppfordrer alle som skal delta å ta med egen bolster/pute og eventuelt kloss dersom man har, og ønsker som støtte i yin praksisen. Matter og pledd har vi til utlån til de som behøver.

Tempoet som de fleste av oss holder i hverdagen påvirker oss utover at vi føler oss slitne. Det påvirker det sentrale nervesystemet vårt. Vi fyller dagene med fysisk aktivitet og jobb. Hodet spinner videre på ting vi kanskje tror vi har gjort oss ferdige med, og når vi først hviler, er det ofte kun kroppen som hviler for da ser vi på tv, surfer på nettet osv. I all denne aktiviteten er nervesystemet i det sympatiske moduset, også kalt kampmoduset. Det ligger kanskje i ordet at det ikke er så bra å være i over tid. Adrenalinet øker, blodtrykket øker, kortisolnivået stiger og blodet går til de store muskelgruppene for å gjøre kroppen klar til kamp. Denne prioriteringen i kroppen går ut over fordøyelsessystemet som skrus litt ned og de indre organer får ikke rikelig med blod, siden det sendes mer til de store muskelgruppene. Høyt kortisolnivå over tid kan også ha andre uheldige helseskader.
Yin yoga tvinger nervesystemet ditt over i det parasympatiske moduset; hvilemodus. Når kroppen ligger i posisjonene lenge og oppmerksomhet sendes til pusten, når vi utforsker det indre landskapet og gir oss selv tid, synker kortisolnivået, blodtrykket og andrenalinet i kroppen. Kroppen hviler og restituerer. I tillegg stimuleres bindevevet til å sette i gang produksjon av elastin og collagen som gjenskaper elastisiteten i bindevevet der det kan ha blitt skadet og begrenset i sin bevegelighet.

I denne workshopen har vi tid til å gå i dybden av de forskjellige posisjonene, virkningen av dem, og nyte tid i eget selskap.

Passer for alle!

Facebook: https://www.facebook.com/events/1979022402347952/

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kurs nr. 154 Håndstående Yoga workshop og Yin Yoga med Bjørn Jakobsen.

LØRDAG 5. mai  

Kl. 1000 – 1200

Pris kr. 400,-

Lær å stå på hendene av tidligere Norgesmester og turntrener, Bjørn Jakobsen aka @YogaBjorn. Begrenset med plasser, så vær tidlig ute for å sikre deg en plass! I denne workshopen vil vi se på ulike komponenter som er viktig å fokusere på i en håndstående. Hensikten er å gi deg verktøyene du trenger for å kunne stå på hendene, men også en variert treningsøkt hvor vi fokuserer på styrke og fleksibilitet. (Du må ikke kunne beherske håndstående for å delta på denne workshopen.)

Facebook: https://www.facebook.com/events/1966647870266669/

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kurs nr. 155 Yin Yoga med Bjørn Jakobsen.

LØRDAG 5. mai  

Kl. 1230 – 1400

Pris kr. 300,-

Yin Yoga med fokus på rot-chakra. Mange kjenner på frykt når man gjør opp-ned øvelser, så vi vil i denne klassen gjøre yogaøvelser som får deg til å føle deg trygg. I yin yoga ønsker vi å roe ned nervesystemet, og jobbe med bindevevet i kroppen.Etter å ha vært mye med bena opp i luften, vil vi her jobbe med føttene ”godt plantet i jorden”. (Man kan også delta på yin uten å først delta på håndstående yoga workshopen.)

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________