TIRSDAG 18. desember

Unn deg selv en kveld i førjulstiden til “YogaSpa” for kropp og sinn! Attic Pilates og Yogastudio inviterer til “YogaSpa” med live musikk fremført av verdensmusiker Joseph Angyal!
Vi gleder oss stort over å kunne invitere til denne helt spesielle tirsdagskvelden i førjulstiden!
YogaSpa vil gi deg varmende Vinyasa yoga, og myke Yin stillinger (posisjoner vi holder over tid). Du veiledes av to erfarne instruktører til lyden av Joseph Angyals fantastiske toner.Du kan forvente deg varme, klar instruksjon, inspirerende live musikk, oljer, massasje, og god avspenning!

Dato: Tirsdag 18. desember
Tidspunkt: Kl. 1900 – 2100
Sted: Attic Pilates og Yogastudio
Pris: Kr. 350,-
Nivå: Åpent nivå
Påmelding: HER
Om Joseph Angyal:
Joseph Angyal er en ungarsk komponist og musiker, bosatt i Drammen.
Angyal er musiker, musikalsk leder og huskomponist ved Brageteatret Regionteater i Buskerud. Han er etablert som musikklærer og konsertmusiker og kjent for konserter og opptredener i Norge og i utlandet. Joseph Angyal spiller fiolin, saksofon og fløyte i Jonas Fjeld band.
Unn deg selv en kveld i førjulstiden til “YogaSpa” for kropp og sinn!
Varmt velkommen!

___________________________________________________________________________________________________

LØRDAG 26. januar 2019

Attic Pilates og Yogastudio inviterer til yoga workshop og vinyasa klasse med Bjørn Jakobsen lørdag 26.januar!

Det skal holdes 2 økter:
Kl. 1000-1200 Håndstående workshop
Pris: Kr. 400,-
Påmelding:https://mineevent.no/minearea/Attic/56
Nivå: åpent (fysisk yoga)

Kl. 1230-1400 Flow with grace (klasse)
Pris: Kr. 300,-
Påmelding.https://mineevent.no/minearea/Attic/57
Nivå; åpent, (fysisk yoga), anbefaler å ha gjort noe yoga før

Mer om dagens program:

Kl. 1000-1200 Håndstående Workshop
I denne workshopen ønsker vi å jobbe med den” rette linjen” i håndstående. Utgangspunktet er forskjellig fra person til person. Noen har mye fleksibilitet som skaper ustabilitet og andre har mye styrke og muskler som hemmer bevegelsesutslag. Det er ulike tilnærminger til det å stå på hendene. Noen vil bare komme seg opp og bli, mens vi i denne workshopen vil jobbe systematisk for å få med oss alle komponentene fra fingrene og hele veien opp til føttene.
Vi vil gjennomføre mange drills som inkorporer fleksibilitet og styrke på de ulike delene av kroppen. Det å stå på hendene kan også være en mental utfordring, så vi vil benytte ulike verktøy som vegg, partnerøvelser for å skape trygghetsfølelse, og yogaprops.

Kl. 1230-1400 Flow with Grace (klasse)
I denne timen beveger vi oss i takt med pusten og utfører dynamiske yogaøvelser som utfordrer vår balanse, fleksibilitet og styrke. Vinyasa kjennetegnes av at vi synkroniserer bevegelser og pust, og fokuset for denne timen er å skape flyt og bevegelsesfrihet. Timen bygges opp gradvis og instruktør vil vise ulike alternativer, så nivået passer den enkelte. Passer for alle, men anbefales at man har gjort noe yoga tidligere.

Om instruktøren:
Bjørn har en bakgrunn som Norgesmester i turn og har jobbet i treningsbransjen i mange år. Han er utdannet personlig trener gjennom AFPT, og har presentert yogatimer og holdt workshops rundt omkring i Norge og i utlandet. Hans timer kjennetegnes av å kombinere styrke, bevegelighet og lekenhet.

Varmt velkommen til en dag full av inspirasjon!