NB! Ved påmelding – husk å scrolle helt nederst på kurslisten!      

PÅMELDING HER

Kurs nr. 153:  24. november  Yin Yoga og Cello

Kristine Solberg vil denne novemberkvelden fylle vår yoga shala med de herligste toner fra sin cello, mens deltagerne guides gjennom yinpraksisen av den erfarne instruktøren Siw Aduvill.

Dette blir en unik opplevelse du ikke bør gå glipp av! Begrensede plasser på denne workshopen!

Tidspunkt: fredag 24.november
Kl.1800 – 2030
Nivå: passer alle
Sted: Attic Pilates & Yoga
Pris: kr. 400,-
Påmelding: nettpåmelding www.attic.no (bindende påmelding)
Kontakt: attic@attic.no

Beskrivelse av klassen:
Tillat deg selv å synke inni dype, rolige yogastillinger, mens sansene åpner seg for levende cellotoner i en fysisk yoga- og konsertopplevelse! Vi holder ulike stillinger over tid, og du vil bli guidet trygt inn i posisjonene som er inspirert av yin og restorativ yoga. Detaljerte instruksjoner viker plassen for musikken som vi gir en større rolle i denne sammenhengen. Invitasjonen er å lytte til kroppen og MED kroppen, og være med å utforske lytteropplevelsen fra et fysisk perspektiv.

Om Kristine Solberg:
Våren 2009 fullførte Kristine sin Mastergrad på Norges Musikkhøgskole med Prof. Truls Mørk. Hun har også studert ved Hochshule für Musik und Theater Hamburg med bla. Prof. Bernahrd Gmelin og Aage Kvalbein. Etter endt utdannelse har hun jobbet som distriktsmusiker på Voss. Hun er nå tilbake i Oslo hvor hun jobber som cellolærer og frilansmusiker.

Om Siw Aduvill:
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus og underviser blant annet på yogalærerutdannelsen til HiYoga og Axelsons i Oslo, Gøteborg og Stockholm. Siw startet sitt samarbeid med Off the Mat i 2012, og er sertifisert til å lede treninger i OTM`s internasjonale nettverk.