Hip Hop alle nivåer!

Hip hop fra Wait           Hip hop2

Hip Hop er en cool og laidback dansestil med inspirasjon fra Bronx i New York. Musikken er de siste, hippeste låtene innen Hip Hop, R&B og RAP. Det er en populær dansestil man ofte ser på MTV, og kombineres gjerne med Jazz og Break Dance. Egen klasse for voksne 18 år + er et meget populært kurs. Hip Hop klassene er i mange forskjellige nivåer og til forskjellige tidspunkter gjennom hele uken. Se vår timeplan!

NYHET! Hip hop freestyle/floorwork åpent nivå 10 år+.  Hip hop freestyle/floorwork medium/øvet teen/voksne.

 

Hip hop gruppe Cengiz foran
Mini Boys! 4-6 ÅR. Endelig har vi nå en klasse i Hip Hop tilpasset gutta fra 4 til 6 år. Barna vil lære elementer fra Hip Hop etter Hip Hop musikk. De vil trene på å få en god rytmeforståelse, små dansekombinasjoner, litt styrke og spenst. Det vil også være plass til lek og freestyle.
Kids hip hop 8-10 eller kidz hip hop
KIDS HIP HOP 6-8 år I denne klassen er det både gutter og jenter i sammen. De lærer Hip Hop etter tøff Hip Hop musikk. Oppvarming, litt tøyning og styrke, små koreografier , freestyle , rytme og masse danseglede.HIP HOP /STREET/BREAK 8-11 år
10 ÅR. 
En herlig klasse med masse energi. Her lærer barna både Hip Hop og elementer fra Street og Break. God oppvarming og styrke gies også plass for å bli en god danser.HIP HOP 9-12 år ÅR. I denne klassen lærer barna Hip Hop. De grunnleggende trinn , stilen og rytmen. De lærer også litt popping. En kul klasse med det siste innen Hip Hop musikk.
HIP HOP/Popping. Popping er den eldste stilen innen Hip Hop og er en veldig populær stil.  Klassen er åpen for elever fra 12 år og oppover. Denne klassen blir en blanding av Hip Hop/Popping
HIP HOP nye og litt øvede teen NYHET! Kom å lær Hip Hop. Mye energi og danseglede! Dere lærer grunnleggende trinn og koreografier. Dette kan brukes på dansegulvet. Klassen blir tilpasset de som kommer på kurset. En danseklasse hvor en også får god trening og alle kan mestre trinnene.
Hip Hop 10-14 år
HIP HOP 10-13 ÅR nye og litt øvet. Her læres old og new school Hip Hop. Passer om du er helt ny eller også om du er på medium nivå. Her pleier det og være halvparten gutter og jenter.
 
HIP HOP 12 år ++ medium Denne klassen er beregnet på deg som har noe er faring med Hip Hop og vil utvikle deg mer innen forskjellige stiler og få nye utfordringer.
Girlystyle          Hip hop teen
HIP HOP TEEN Jr-ØVET. Denne klassen er beregnet på  tenåringer og gjerne voksne som kan Hip Hop. Ønsker stor utvikling, en klasse med mye innhold og utfordringer, lære forskjellige stilarter innen Hip Hop. Her er det tempo, heftig og høy energi.
Hip hop
HIP HOP VOKSNE 18 ÅR ++. En populær klasse for voksne. Du får supert utbytte av klassen selv om du er ny eller øvet. Klassen blandes med street og Hip Hop. Mye god oppvarming, styrke og utholdenhet. Her får  svette sile mens du smiler.
    Hip hop voksne

IllmAttic er et crew for gutter og jenter 12 år +. Dette er en  lukket klasse som det arrangeres audition til. Ta gjerne kontakt med attic@attic.no ved spørsmål.