Hip Hop

Hip Hop er en cool og laidback dansestil med inspirasjon fra Bronx i New York. Musikken er de siste, hippeste låtene innen Hip Hop, R&B og RAP. Det er en populær dansestil man ofte ser på MTV, og kombineres gjerne med Jazz og Break Dance. Egen klasse for voksne 18 år + er et meget populært kurs. Hip Hop klassene er i mange forskjellige nivåer og til forskjellige tidspunkter gjennom hele uken. Se vår timeplan!

QUICKSTYLE/URBAN CONTEMPORARY ØVET/VIDEREGÅENDE

Quickstyle-stilen har stor fokus på koreografi og varierer veldig i musikkvalg. Det er i hovedsak en blanding av ulike sjanger i form av en koreografi med fokus på musikalitet. Det blir en miks av hip hop og moderne i bevegelsene. Denne klassen vil passe for både øvede Hip Hop dansere og  øvede Contemporary/Moderne dansere. Diska er kjent for spennende klasser og koreografier.

 

HIP HOP GUTTER åpent nivå 10-13 år

Musikken er de siste hippeste låtene som gir plass for store, flytende bevegelser og røffe attack! Dette er et kurs kun for gutter og nivået er åpent. Både nye elever og dere som har danset før er velkommen til en inspirerende klasse hvor dansegleden står i fokus. Herlig oppvarming med grunnsteg, isolasjon, stretching og styrke. Tøffe koreografier i forskjellige stiler innen Hip Hop. Jose er kjent for sin tøffe dansestil og koreografi – han gleder seg til å få frem flere gutter innen denne dansestilen!

 

Hip hop fra Wait
Kids hip hop 8-10 eller kidz hip hop
KIDZ HIP HOP 5-7 år
I denne klassen er det både gutter og jenter i sammen. De lærer Hip Hop etter tøff Hip Hop musikk. Oppvarming, litt tøyning og styrke, små koreografier , freestyle , rytme og masse danseglede.
HIP HOP 8-10 år
En herlig klasse med masse energi. Her lærer barna både Hip Hop og elementer fra Street og Break. God oppvarming og styrke gies også plass for å bli en god danser.
HIP HOP  nye/litt øvet 10-13 år og HIP HOP medium/øvet 10-13 år
I denne klassen lærer barna Hip Hop. De grunnleggende trinn , stilen og rytmen. De lærer også litt popping. En kul klasse med det siste innen Hip Hop musikk.
HIP HOP GUTTER 10-13 år
HIP HOP/POPPING
Popping er den eldste stilen innen Hip Hop og er en veldig populær stil.  Klassen er åpen for elever fra 12 år og oppover. Denne klassen blir en blanding av Hip Hop/Popping
HIP HOP TEEN nye/medium 13-19 år
Dere lærer grunnleggende trinn og koreografier. Dette kan brukes på dansegulvet. Klassen blir tilpasset de som kommer på kurset. En danseklasse hvor en også får god trening og alle kan mestre trinnene.
Hip Hop 10-14 år
 
Girlystyle          Hip hop teen
NEW STYLE HIP HOP ØVET TEEN/VOKSNE
Denne klassen er beregnet på  tenåringer og gjerne voksne som kan Hip Hop. Ønsker stor utvikling, en klasse med mye innhold og utfordringer, lære forskjellige stilarter innen Hip Hop. Her er det tempo, heftig og høy energi.
Hip hop
HIP HOP VOKSNE 18 ÅR+
Dette er en populær klasse for voksne. Du får supert utbytte av klassen selv om du er ny eller øvet. Klassen blandes med street og Hip Hop. Det er god oppvarming, styrke og utholdenhet, men aller mest moro!
   Hip hop voksne
Jr. IllmAttic, IllmAttic  og Attic girlystyle Crew er crew for gutter og jenter. Dette er lukkede klasser som det arrangeres audition til. Elevene må ta minst en ekstra klasse pr. uke i tillegg til crewklassen. Ta gjerne kontakt med attic@attic.no ved spørsmål.