Event

Vi har flotte lokaler der det kan arrangeres forestillinger, konserter, møter, kick-off osv. med lyd- og lysanlegg og sitteplasser til ca. 200 personer, avhengig av type arrangement. Åpent for arrangementer på dagtid, samt fredag kveld og lørdag. Hyggelig cafe-område med serveringsmuligheter.

Vi arrangerer også utdrikningslag og gebursdager der en del av arrangementet er en form for Dans, Work Out, Yoga eller Pilates.

Utdrikningslag

Hos oss har du muligheten til å gi en annerledes opplevelse til bruden/brudgommen! Hva med å starte med en Yogaklasse for hele gruppen, en god start på en hektisk festdag? Eller en Flamencoklasse med skjørt, vifter, sjal og lidenskap? Eller hva med å ta på seg caps, baggy bukser og hettegenser, og kaste seg ut i en HipHop-session? Her har du muligheten til å være kreativ og sammen med oss skreddersy en unik opplevelse for dagens hedersgjest, men også for alle deltagerne!

Vi har en flott resepsjon hvor dere kan møtes i forkant, eller slappe av i etter treningen! Andre eksempler kan være: Musical (morsomt, sensuelt og gjerne med sang), Street Dance, MTV, eller en morsom Dance/Workout-klasse som inneholder forskjellige stilarter innen dans, – enkelt og morsomt! Dersom brudeparet skal ha utdrikningslag samme dag: hvorfor ikke gi dem eller gruppene kombinert en samlet start på dagen med pardans? Vals, tango, salsa o.l…?


FORESPØRSLER SENDES: attic@attic.no.