Barnedans, Barneballett, Mini Jazz og Musikaldans og sang

Se også egen fane Kreativ lek og dans der finner du egen gruppe for 3-åringer.
Se også egen fane for Klassisk Ballett her finner du flere kurs for 5 til 6 år og 6 til 7 år.

 

2015-12-09 19.43.31                                            Klassisk ballett barn                 Barneballett

Barneballett, 4 – 5 år og Klassisk Ballett 6-8 år.
Vi øver på de mest grunnleggende posisjonene i klassisk ballett. Gjennom bestemte oppgaver utvikler vi de kroppsbeherskelse som gir et godt utgangspunkt for rene dansetimer når de blir eldre. Vi lurer inn noen tekniske øvelser gjennom lek og andre morsomme kombinasjoner. Dette er med på å ivareta deres danseglede.
2015-12-07 19.48.19
Barnedans, 4 – 5 år.
Undervisningen inneholder litt danseteknikk, mye rytme, improvisasjon i leken form, utvikling av kroppskontroll gjennom forskjellige type musikk og dansestiler. Barna lærer også enkle dansekombinasjoner. Dansen gir selvtillit, samhørighet og fysisk glede og utfoldelse.
Minijazz
Mini Jazz, 6 – 8  år.
Dette kurset er en innføring i dans hvor de lærer grunnleggende teknikk fra både jazz, moderne og klassisk. Her trener vi også på både styrke og stretching. Barna lærer danse kombinasjoner fra jazz, moderne og musikal. Ikke minst gir dans barnet rytmefølelse, selvtillit, samhørighet og fysisk glede.
2015-12-09 20.02.15
Musikaldans og sang, 6 – 9 år.
Denne klassen er beregnet på barn fra 6 til 9 år som er glad i både å danse og synge. Elevene vil lære danseteknikk fra musikal/jazz, showjazz, synge etter koreografi og litt stemmebruk. Her blir det kjente musikaler som for eksempel Annie, Oliver Twist, High School Musical, Frost, osv.

REGLER I BARNEKLASSENE 3-7 år

  1. Det er ikke drikkepause i klassen. Prøv å unngå drikkeflasker inne i dansesalen. (Barna har så kort klasse, og klarer seg vanligvis uten vann disse minuttene. Vi vil også helst unngå for mange dopauser.)
  1. Husk å gå på toalettet før dansetimen.
  1. Alle barna samler seg i en ring med assistenten når de kommer inn i salen.
  1. Barnet kan ikke gå ut døren uten assistenten. Assistenten må enten følge til toalettet eller rope på foreldrene.
  1. Håret skal settes opp i hestehale, fletter eller topp. (I klassisk ballett skal håret settes opp i en topp.)
  1. Ikke ha på smykker! Det er lett å henge seg fast i hverandre, og smykkene er bare i veien.
  1. Dansesko er viktig. Attic Shop selger både en veldig rimelig variant av hvite dansesko, og litt dyrere rosa ballettsko i skinn. Disse skoene sitter godt på benet og er beregnet til dans og fotarbeid, og gjør også at barnet ikke sklir. (Vennligst ikke benytt H&M’s dansesko, det er så mange av barna som snubler rundt i dem. De er mer beregnet som tøfler.)
  1. Elevene skal rekke opp hånden hvis de lurer på noe.
  1. Alle skal være snille med hverandre, i hver dansegruppe er alle venner!