Kontoret er betjent fra kl. 0800 – 1600, mandag tom. torsdag. Fredag er vi stengt. Mail besvares fortløpende gjennom hele uken, også fredag. Hvis det er vanskelig å komme gjennom til oss på telefonnummer 41522180, send oss mail til: attic@attic.no. Mailer besvares raskt på hverdagene, men forsinkelser kan oppleves i helgene.

 

DAGLIG LEDER: Wenche Brun

Wenche er tilgjengelig på kontoret to fulle dager pr. uke, tirsdager og torsdager. I tillegg til å undervise kompaniene, flamenco og moderne videregående nivå, er Wenche fungerende daglig leder med hovedansvar for det faglige innholdet på Attic. Dette gjelder  timeplaner, sammensetting av klasser og nivåer, ansettelse og utvikling av pedagoger, forestillinger og prosjekter. Hun er koreograf, regissør, mentor, rådgiver og husets øverste sjef.

30465_105698122815746_3573344_n

 

ADMINISTRATIV LEDER/ØKONOMI OG HMS: Runi Tømmeraas

Runi er tilgjengelig på kontoret hele uken mandag tom. torsdag. Hun har ansvaret for økonomi og HMS i Attic AS, og  har også driften av Café Attic.

Runi2

 

YOGA- OG PILATESAVDELINGEN: Silje C. Brun

Silje underviser i pilates, forskjellige yogastiler og reformer, samt Yogamassasje. Hun har  ansvaret for driften av Attic Shop, og hun har kundeservice og veiledning på mail i Yoga og Pilatesavdelingen.

Silje

 

YOGA- OG PILATESAVDELINGEN: Ingvild Søreide

Ingvild har i tillegg til å undervise pilates, forskjellig yogastiler og reformer, ansvaret for Attics workshoper. Hun har også ansvaret for Yoga for Brystkreft, samt at hun har kundeservice og veiledning på mail i Yoga og Pilatesavdelingen.

t15